16 / 05 / 2024

sincan yenikent banliyö tren hattı son durum

sincan yenikent banliyö tren hattı son durum

Her hafta lise öğrencileriyle buluşan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna müjde verdi. Tuna, Yenikent banliyö tren hattı ve Akçaören'deki hazine arazisine kampus yapılacağını söyledi.

Ankara Sincan'a yeni AVM geliyor!

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi’ne 38 milyon 549 bin 998 TL’lik bir yatırımla yeni bir alışveriş merkezi hayata geçirilecek.

Sincan yatırımlar ile değer kazanacak!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 370 milyon TL değerindeki bulvar sayesinde Yenikent ve Temelli’nin gözde yerleşim yeri Çayyolu gibi olacağını söyledi.

Sincan Yenikent-Temelli Yolu'na 38 firmadan teklif geldi!

Sincan’da OSB’lerin içinden geçip İstanbul ve Eskişehir yollarını bağlayacak 40 kilometrelik dev bulvar için yeniden ihaleye çıkıldı. Tünel yerine viyadük konulan projeyle 250 milyon TL kâra geçildi

Sincan 2017 yılında şantiye haline gelecek!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, başta Devlet Hastanesi ve Yenikent banliyösü inşaatı olmak üzere 2017 yılında çok sayıda projenin start alacağını belirtti.

Ankaralılar Başkentray Projesi'nin bitmesini bekliyor!

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor.

Sincan'a banliyö tren hattı ve kampüs geliyor!

Her hafta lise öğrencileriyle buluşan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna müjde verdi. Tuna, Yenikent banliyö tren hattı ve Akçaören'deki hazine arazisine kampus yapılacağını söyledi.

Sincan'a yeni konak yapıldı!

Sincan Belediyesi "Her Mahalleye Bir Konak" hedefiyle çıktığı yolda Yenikent'e de bir konak kazandırdı. İleri yaştaki vatandaşlara ve hanımlara hizmet amacıyla Yenikent İlksan TOKİ'de yer alan Konak, konuklarının duaları eşliğinde hizmete sunuldu.

Ankara Yenikent Banliyö Tren Hattı ihalesi tamam!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Yenikent banliyö treni hattının projelendirme ve ihale safhalarının tamamlandığını, ihalenin onaylanmasının ardından hızla çalışmalara başlanacağını söyledi

Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

Ankara Ticaret Sincan'da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı.

Sincan'da kentsel dönüşüm amacıyla protokol imzalandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahalleleri'nde 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokole imza attı

Sincan Belediyesi stratejik planı oy birliği ile kabul edildi!

Sincan Belediyesi yol haritası oy birliği ile onayladı. 5 yıllık yatırımları içeren Stratejik Plan Toplantısında Sincan'ın geleceğine yatırım yapacak projelere " Evet " oyu verildi.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

Sincan'da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı...

Sincan'da stratejik plan kabul edildi!

Belediyesi yol haritası oy birliği ile onayladı. 5 yıllık yatırımları içeren Stratejik Planı Toplantısında Sincan'ın geleceğine yatının yapacak projelere " Evet " oyu verildi.

sincan yenikent banliyö tren hattı son durum Haberi

sincan yenikent banliyö tren hattı son durum

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. "Başkan Tuna Gençlerle Baş Başa" programı kapsamında bugüne kadar binlerce öğrenciyle bir araya gelen Başkan Tuna, son olarak Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Sincan Kültür Evi'nde gerçekleşen buluşmada Başkan Tuna, öğrencilerin Sincan'a ilişkin sorularını yanıtladı. 


İHALESİ YIL İÇİNDE YAPILACAK 

2016'da Sincan'da ulaşım konusunda ciddi adımların atılacağını müjdeleyen Başkan Tuna, Sincan banliyösünün Yenikent'e uzamasıyla ilgili proje çalışmalarında sona geldiklerini söyledi. Başkan Tuna, "Ulaştırma Bakanımızın talimatlarıyla Sincan banliyösünün Yenikent'e devam etmesiyle ilgili proje çalışmaları tamamlanmakta. İnşallah yıl içerisinde inşaat ihalesi yapılacak ve raylı sistem kısa sürede hizmete girecek" dedi. Başkan Tuna, Eskişehir Yolu ile Vatan Caddesi'ni birbirine bağlayacak bulvarın çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, "Sincan, Eskişehir Yolu'na bağlanıyor....