28 / 04 / 2024

Sincan Belediyesi stratejik planı oy birliği ile kabul edildi!

Sincan Belediyesi stratejik planı oy birliği ile kabul edildi!

Sincan Belediyesi yol haritası oy birliği ile onayladı. 5 yıllık yatırımları içeren Stratejik Plan Toplantısında Sincan'ın geleceğine yatırım yapacak projelere " Evet " oyu verildi.



Sincan'ın her noktasına hizmet götürmeyi amaçlayan Stratejik Plan Meclis Üyeleri tarafından aynen hazırlandığı şekliyle onaylandı. 

Sincan'daki gelişim ve ilerlemenin devam edeceğini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; "Sincan'ımızı hak ettiği konuma ulaştırmak için el birliği ile çalışmaya devam ediyoruz. 

Bugün burada Sincan'ımızın gelecek 5 yılını şekillendirecek olan Stratejik Planı onayladık. Önümüzdeki çalışma dönemi Sincan'ımız için yine önemli ve yararlı bir çalışma dilimi olacak. İlçemizin şehircilik alanında daha ileri gideceğinden geleceğimizin çok daha parlak olacağından hiçbir şüphem yok. 


Bu bağlamda hazırladığımız stratejik palanımızın hayırlı olmasını diliyor ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 


OY birliği ile kabul edilen Stratejik Planda; Kentsel Yenileme, Kongre ve Kültür Merkezi, Bağlantı Yolları gibi Sincan'ın gelecek 50-100 yılına yapılacak yatırımlar da yerini aldı. 

Sincan stratejik planını onayladı. 


Sincan Belediyesi'nin 5 yıllık yatırımlarının belirlendiği Stratejik Planı görüşen Belediye Meclisi, 2015-2019 yıllarını kapsayan yol haritasını oy birliği ile kabul etti. 


Sincan Belediye Meclisi, Eylül ayı ikinci oturumunda, 2015 - 2019 Stratejik Planı oylandı. Yapılması gerekenlere öncelik veren projelerin yer aldığı plan için hem MHP'li hem de AK Partili meclis üyeleri 'evet' oyu kullandı. 


Katılımcı demokrasi anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Sincan Belediyesi, Stratejik Planda vatandaş odaklı hizmetlere öncelik verdi. Vatandaşın istek ve görüşlerinin öncelik verildiği Planda, eşit hizmet vurgusu yapıldı. 


Ticari Hayat


Geri Dön