05 / 05 / 2024

Sincan Yenikent Park Evleri satılık

Sincan Yenikent Park Evleri satılık

Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim sorusu 2013 Aralık sonu olarak yanıt buluyor. Sincan Yenikent Park Evleri satılık 3+1 daireler 155 bin TL'den başlıyor...

Ankara Sincan'a yeni AVM geliyor!

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi’ne 38 milyon 549 bin 998 TL’lik bir yatırımla yeni bir alışveriş merkezi hayata geçirilecek.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Sincan yatırımlar ile değer kazanacak!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 370 milyon TL değerindeki bulvar sayesinde Yenikent ve Temelli’nin gözde yerleşim yeri Çayyolu gibi olacağını söyledi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

Sincan Yenikent-Temelli Yolu'na 38 firmadan teklif geldi!

Sincan’da OSB’lerin içinden geçip İstanbul ve Eskişehir yollarını bağlayacak 40 kilometrelik dev bulvar için yeniden ihaleye çıkıldı. Tünel yerine viyadük konulan projeyle 250 milyon TL kâra geçildi

Sincan 2017 yılında şantiye haline gelecek!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, başta Devlet Hastanesi ve Yenikent banliyösü inşaatı olmak üzere 2017 yılında çok sayıda projenin start alacağını belirtti.

Bursa Osmangazi'de 4 park hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 4 park ve bir dinlenme alanını törenle hizmete açtı. Toplam 12 bin 500 metrekare alana sahip olan parklarda, çocuk Oyun alanları, yeşil alanlar, fitness aletleri, basketbol sahaları bulunuyor.

Sincan'a 10 futbol sahası büyüklüğünde kent meydanı inşa edilecek!

İlçeye 90 dönümlük dev bir meydan kazandıracaklarının müjdesini veren Sincan Belediye Başkanı Tuna, "Central Park gibi olacak" dedi. Son yıllarda büyük bir dönüşüm geçiren Sincan'da dev bir kent meydanı inşa edilecek.

Sincan Belediyesi bu yıl 17 park hizmete sundu!

Sincan Belediyesi, bu yıl 17 yeni parkı daha Sincanlıların hizmetine sundu. 57 bin 975 metrekarelik alanda yapılan yeni parklarla birlikte Sincan'daki toplam park sayısı 362'ye yükseldi

Sincan'daki NATO Benzinliği korkutuyor!

Ankara Sincan’a 60 yıl önce kurulan NATO Benzinliği, bugün ilçe merkezinde kaldı. Etrafında okul, cami, park alanı bulunan NATO Benzinliği’nde yaşanabilecek olası bir facia korkutuyor

Sincan'a banliyö tren hattı ve kampüs geliyor!

Her hafta lise öğrencileriyle buluşan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna müjde verdi. Tuna, Yenikent banliyö tren hattı ve Akçaören'deki hazine arazisine kampus yapılacağını söyledi.

Sincan'a yeni konak yapıldı!

Sincan Belediyesi "Her Mahalleye Bir Konak" hedefiyle çıktığı yolda Yenikent'e de bir konak kazandırdı. İleri yaştaki vatandaşlara ve hanımlara hizmet amacıyla Yenikent İlksan TOKİ'de yer alan Konak, konuklarının duaları eşliğinde hizmete sunuldu.

Sincan Yenikent Park Evleri satılık Haberi

Sincan Yenikent Park Evleri satılık


Toplam inşaat alanı 42 bin metrekare olan Yenikent Park Konutları Ankara'da Sincan bölgesinde yükseliyor. Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim ediliyor haberimizin devamında öğrenebilirsiniz. Yenikent Konutları Eryap A.Ş imzasını taşıyor.


Ankara Yenikent Park Konutları 224 adet konuttan meydana geliyor. Yenikent Park Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Yenikent Park Konutları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim?



Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim sorusu 2013 yılı sonu olarak cevap buluyor. Sincan Yenikent Park Konutları fiyatları 3+1 dairelerde 155 bin TL'den, 4+1 dairelerde 170 bin TL'den başlıyor. Yenikent Park Konutları ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılıyor.


Ankara Sincan Yenikent Park Konutları projesinde 3+1 dairelerin alanları 125 metrekare, 4+1 dairelerin...