01 / 05 / 2024

Sinem Aksöz

Sinem Aksöz

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Sinem Aksöz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Kıvılcım Sokak, Simge Kent Sitesi'nde kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Aksöz tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğacan Aksöz ve Edip Süreyya Aksöz ortaklığında kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 TL sermaye bedeli ile Murat Aksöz tarafından kuruldu.

Orhan Aksüt, Özderici Varlık Kiralama'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aksüt görevinden istifa etti....

Gamze Aksüt, Özderici GYO'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Aksüt, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Sinem Aksöz Haberi

Sinem Aksöz

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Sinem Aksöz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut ,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma, eksiltme, teklif...