05 / 05 / 2024

Sinerji Residence istanbul ödemeler

Sinerji Residence istanbul ödemeler

Sinerji Residence Pendik'te fiyatlar 139 bin liradan başlayarak, 269 bin liraya kadar değişiyor. Sinerji Residence Pendik projesinde konutlar Haziran 2014 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

NG Residence İstanbul'un lansmanı 8 Mayıs'ta!

NG Grubu tarafından hayata geçecek NG Residence İstanbul projesi basına tanıtılacak. Lansman, 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

The Address Residence İstanbul'da satışlar devam ediyor!

İkonik tasarımı, beş yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul, olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

The Address Residence İstanbul'da teslimler 2016'da yapılacak!

48 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen The Address Residence Çamlıca projesi Emaar İnşaat imzası taşıyor. The Address Residence projesinde 123 adet mobilyasız, 197 adet mobilyalı daire bulunuyor.

The Address Residence İstanbul'da teslimler 2016'da!

The Address Residence İstanbul projesi Emaar İnşaat imzası taşıyor. The Address Residence Anadolu Yakası Çamlıca'da yükseliyor. The Address Residence İstanbul projesi 2016 yılında teslim edilecek.

The Address Residence Çamlıca’da teslimler 2016’da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca 'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence istanbul projesi 2016 yılından teslim edilecek.

The Address Residence İstanbul projesi!

The Address Residence İstanbul projesi alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerden oluşuyor. Satışları devam eden projede 197 adet daireye yer veriliyor.

Çamlıca The Address Residence İstanbul projesi görücüye çıktı!

EMAAR Türkiye'nin 2.3 milyar dolarlık yatırımla Çamlıca 'da hayata geçirdiği Emaar Square bünyesindeki The Address Residence İstanbul görücüye çıktı.

The Address Residence İstanbul 'da metrekaresi 5 bin 300 dolar!

Dünya'nın önde gelen gayrimenkul şirketi Emaar'ın ödüllü markası "The Address" İstanbul'da! 435 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilen projenin lansmanı dün Four Seasons Hotel Bosphorus'ta yapıldı.

The Leos Residence İstanbul Gayrettepe'de yükseliyor!

Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını misafirlerine açan The Leos Residence, modern, şık ve rahat daire konseptleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor..

Sinerji İstanbul Residence teslim tarihi!

Sinerji İstanbul Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinerji İstanbul Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlayıp 269 bin TL' ye kadar yükseliyor

Sinerji İstanbul Residence nerede?

Daire teslimlerinin 2014 Haziran' da yapılacağı ve de içine 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Sinerji İstanbul Residence nerede?

Sinerji Residence istanbul ödemeler Haberi

Sinerji Residence istanbul ödemeler


İstanbul Pendik ilçesinde hayata geçirilen Sinerji Residence projesi Anadolum İnşaat imzasın taşıyor. 18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sinerji Residence Pendik projesi 158 adet daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor.


Sinerji Residence Pendik projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Sinerji Residence Pendik projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra, kalan konut bedeli için banka kredisi kullanılıyor.


Sinerji Residence Pendik projesinde konut fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Sinerji Residence Pendik projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 117 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Sinerji Residence Pendik'te teslimler Haziran 2014 yılında gerçekleştiriliyor. Sinerji Residence Pendik projesinde sauna, buhar odası, yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Sinerji Residence Pendik...