21 / 07 / 2024

sinop fibernet nerelerde var

sinop fibernet nerelerde var

Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, "Türk Telekom olarak Türkiye’nin en büyük fiber altyapısına sahibiz. Son 7 yıl içinde Türk Telekom olarak 13 milyar lirayı aşan bir konsolide yatırım gerçekleştirdik" dedi...

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Sinop Belediyesi Fen İşleri asfalt çalışmaları sürüyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı ve son yağan yoğun kar nedeni ile bozulan cadde ve sokaklar sıcak asfalt kaplanarak yeni çehresine kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Baki Ergül sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Sinop’un hal binası kentin gelişimine hizmet edecek!

Sinopale Uluslararası Sinop Bienali önerisiyle Sinop’un kent belleğinde önemli bir yer tutan eski hal binasında, kentin gelişimine hizmet eden ılması yönünde Sinop Belediye Başkanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Sinop Belediyesi'ne devredilen tarihi ev kültür merkezine dönüşecek!

Geçen yıllarda emekli öğretmen Ayşe Semra Genç tarafından annesine ait Kuruçeşme Sokak’ta bulunan tarihi ahşap ev, annesinin adı ile yaşatılarak kültür merkezi yapımı koşulu ile Sinop Belediyesi’ne devredilmişti.

Yaşam endeksine göre en mutlu il Sinop oldu!

Yaşam endeksinde Isparta ilk sırada yer aldı. Gelir ve servette İstanbul birinciyken, yaşamından en memnun il Sinop oldu. İlk defa yayımlanan illerde yaşam endeksiyle bireylerin ve hane halklarının yaşam koşulları ortaya koyuldu.

Sinop arsa yatırımında hareketli günler yaşıyor!

Sinop'ta nükleer santral kurulmasına yönelik yatırımların açıklanmasının ardından kentte arsa satışları arttı, fiyatlar yükseldi.

Sinop Nükleer Santrali için şirket kuruldu!

Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, Japonya’nın, Türkiye ve Fransa ile inşa edeceği Sinop Nükleer Santrali için gereken “off-shore” şirketi resmen kuruldu.

Sinop Erfelek Devlet Hastanesi'nin dış cephesi yenilendi!

Sinop’un Erfelek İlçe Devlet Hastanesi ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmaları tamamlanarak modern bir görünüme kavuştu.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop, Tarık Üzgün ile nişanlandı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un editörlerinden Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de gerçekleşti.

Sinop Boyabat'taki tarihi konaklar restore ediliyor!

Sinop’un Boyabat ilçesindeki tarihi konaklar restore edilerek turizme kazandırılıyor. Boyabat’ı turizme kazandırma çalışmaları kapsamında yapılan restorasyonlarla daha önceden ilçe merkezinde birçok konağın yapımı gerçekleşmişti.

Sinop nükleer santraline, Japonlar'dan ret!

Sinop’ta kurulması planlanan ikinci Nükleer Güç Santrali’ni yapacak Japon Konsorsiyumu, yerli üretici için kendilerine gönderilen 300 firmanın bilgilerini eksik görüp iade etti.

Sinop Belediyesi parklarda yenileme çalışması yapıyor!

Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.

Sinop'ta apartmanın istinat duvarı çöktü!

Sinop'ta bir apartmanın yapımı süren istinat duvarı çöktü. Olay, dün Ada Mahallesinde meydana geldi. İstinat duvarı için inşaata kurulan iskele kaydı..

sinop fibernet nerelerde var Haberi

sinop fibernet nerelerde var


Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, "Türk Telekom olarak Türkiye’nin en büyük fiber altyapısına sahibiz. Son 7 yıl içinde Türk Telekom olarak 13 milyar lirayı aşan bir konsolide yatırım gerçekleştirdik" dedi.


Kılıç, Türk Telekom bölge müdürleri ile Sinop'ta düzenlenen toplantıda bir araya geldi.


Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Kılıç, Türk Telekom’un Sinop'ta ve bağlı olduğu Kuzey-I bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 


Türk Telekom'un Türkiye’de başlattığı "fiber dönüşüm" çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğünü belirten Kılıç, 2013’ün 3. çeyrek sonu itibarıyla döşenen fiber kablo uzunluğunun yurt içinde yaklaşık 174 bin kilometreyi aştığını vurguladı.


Kılıç, şunları kaydetti:


"Türk Telekom olarak Türkiye’nin en büyük fiber altyapısına sahibiz. Son 7 yıl içinde Türk Telekom olarak 13 milyar lirayı aşan bir konsolide yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımların sonucunda bugün...