17 / 05 / 2024

sinop jandarma Gazinosu

sinop jandarma Gazinosu

Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat sağlandı

Sinop'taki Jandarma Gazinosu TOKİ'ye devrediliyor!

Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat sağlandı

Sinop Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı binası tamamlanıyor!

Sinop Gerze’de yapımına başlanılan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı binasında bulunan çalışmalar sürüyor.

Sinop Boyabat'ta icradan 3.5 milyon TL'ye satılık bina!

Boyabat İcra Dairesi, Sinop İli, Boyabat İlçesi'nde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Şehitkamil Jandarma Komutanlığı yeni binası açıldı!

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle hayata geçirilen Şehitkamil İlçe Jandarma Komutlanlığı yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Şehitkamil Jandarma Komutanlığı'nın yeni binası açıldı!

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle hayata geçirilen Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığının yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sinop Havalimanı terminal binası 2017’de tamam!

Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak yapımı devam eden Sinop Havalimanı terminal binası inşaatını ziyaret ederek, yeni terminal binasının Şubat 2017’de tamamlanacağını belirtti.

Sinop Ayancık'ta 3.5 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Sinop İli, Ayancık İlçe'sinde bulunan 15 arsa Ayancık Satış Memurluğu tarafından 29 Temmuz günü saat 09:00 ile 12:30 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Sinop Boyabat'ta 2 bölgede sit alanı kararı!

Sinop İli Boyabat İlçesi'nde belirlenen bölgelerde yapılan incelemeler sonucunda I. derece arkeolojik sit alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sinop'ta I. derece arkeolojik sit alanı kararı!

Sinop İli, Merkez, Yalı Köyü, Deliler Altı Mevkii’nde bulunan yapı kalıntılarının I. derece arkeolojik sit alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sinop'ta doğal sit alanları için toplantı yapıldı!

Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırması projesinin 12.si Sinop'ta gerçekleştirildi. Akliman, Hamsilos Tabiat Parkı, ve Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ve Bafra Ovasını içeren arazi çalışmalarında akademisyen hocalar tarafından katılımcı

Japonlar Sinop'a kredi buldu!

Japonya tarafından Sinop'ta nükleer santral yapımını öngören uluslararası anlaşmayla ilgili finansman haberi geldi. Japon şirketler Mitsubishi Heavy Industries (MHI) ve Itochu, kaynağı ülke dışında buldu.

Sinop'ta Boyabat ve Gerze'nin sınırları değişti!

Sinop Boyabat ilçesine bağlı Çattepe Köyü ile Gerze ilçesine bağlı Başsökü ve Kahramaneli Köyü arası sınırın özel krokisi bugün 29370 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

sinop jandarma Gazinosu Haberi

sinop jandarma Gazinosu

Sinop'ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilecek Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında şehirdeki 2 bin 500 yıllık tarihi surlar gün yüzüne çıkarılacak.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve diğer ilgilerin de katılımlarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ankara'da ziyaret ettiklerini belirtti.

Şehrin geleceği adına çok önemli gördükleri meydan projesinde gelinen nokta konusunda Bakan Kurum'a bilgi verdiklerini söyleyen Karaömeroğlu, Kurum'un da projenin hızlandırılması için gerekli talimatları verdiğini belirtti.

- Tarihi sular turizme kazandırılıyor


Vali Karaömeroğlu, proje kapsamında şehirdeki tarihi surların turizme kazandırılması için çevresindeki kamu ve özel sektöre ait binaların yıkılacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sinop Şehir Meydanı Projesi'nde ilk olarak Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat da sağlandı. İkinci adım olarak eski Ağız ve...