08 / 05 / 2024

Sinop okul kapatılma

Sinop okul kapatılma

Sinop'ta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında bağlantıları tespit edilen 5 özel okul, 5 yurt ve 3 derneğin de kapatıldığını kaydetti.

Borsa ile ilgili şok iddia: Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından neden hemen kapatılmadı?

Borsa İstanbul, deprem felaketinin ardından işlemlere kapatılma kararından önce 4 bin 186 puandan işlem görüyordu. Borsanın kapatılması çağrılarına rağmen işlemlerin neredeyse 3 gün durmaması tepkilere yol açtı.

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

AVM’leri bayramda kapatma zararı 4.5 milyar lira!

Bayramların ilk günü AVM’lerin kapatılma kararı için AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Bayram yeri kapatılıyor. Zarar 4.5 milyar TL’yi bulur” dedi.

Güney Afrika Angola'daki okul kapatılacak!

Güney Afrika Angola'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ile bağlantılı 1 okulun kapatılacağı öğrenildi. Colegio Esperanca Internacional adıyla faaliyet gösteren okulda 750 öğrenci eğitim görüyor.

6 okul açıldı, 3 okul kapatıldı!

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokulların Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

OHAL kapsamında kapatılan 53 okul yeniden açıldı!

OHAL kapsamında KHK ile kapatılan 53 özel öğretim kurumuna, KHK'da yapılan bir değişiklik ile yeniden faaliyet izni verildi. İşte liste...

Los Angeles'ta üç FETÖ okulu kapatılabilir!

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı olduğu belirtilen Magnolia Okullarına ait Los Angeles merkezli üç okul, Türkiye'den "fazla sayıda öğretmen getirmesi" sebebiyle kapatılabilir.

Paris'te Seine Nehri'nin kıyısındaki yol yayalaştırıldı!

Paris Belediyesi, Seine Nehri'nin "Rive Droite" olarak adlandırılan kıyısındaki yolları araç trafiğine kapatılma kararı aldı.

Sinop okul kapatılma Haberi

Sinop okul kapatılma

Sinop'ta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında gözaltına alınan 33 zanlıdan 17'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Vali Kemal Cirit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminin ardından sivil ve kamu çalışanı olmak üzere 258 kişi hakkında tutuklama, gözaltı ve açığa alma işlemleri yapıldığını söyledi.


Soruşturmanın adli ayağında şu ana kadar 32'si kamu çalışanı biri sivil olmak üzere 33 kişiye yönelik gözaltı kararı uygulandığını ifade eden Cirit, "Bunlardan kamu çalışanı olan 17 kişi tutuklandı. 2'si kamu çalışanı biri sivil olmak üzere üç kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı." dedi. 


Tutuklanan kamu görevlileri arasında emniyet, jandarma ve diğer kurumlardan çalışanların bulunduğunu belirten Cirit, ayrıca kentte FETÖ ile bağlantıları tespit edilen 5 özel okul, 5 yurt ve 3 derneğin de kapatıldığını...