04 / 05 / 2024

Sinop Turist Otel icra

Sinop Turist Otel icra

T.C. Sinop İcra Dairesi, Sinop Merkez Korucuk Köyü'nde bulunan Turist Otel ve Konak Restoran'ı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 575 bin 733 TL olarak belirlendi.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Alkoçlar Adakule Otel'e icra geldi!

Alkoçlar Adakule Otel'deki icra işlemi nedeniyle yaklaşık 700 yerli ve yabancı turist çevredeki otellere yerleştirildi.

Hangi ilde kaç otel açılacak?

Türkiye’de turizm sektörü yeniden yükselişe geçti. Turist sayısı ve gelirlerde yükseliş yaşandı. Turist sayısı ve gelirler artarken otel yatırımları da hızla artıyor. 

Otel yatırımları ertelendi!

Turist sayısındaki düşüş ve turizmdeki kötüye gidiş otel yatırımlarını etkiledi. Yatırımlar ertelenirken oteller kapanmaya başladı. Hilton ve Sabancı Holding'in İstanbul'daki oteli Hilton Parksa 30 Haziran'da kapanacak.

Sinop Turist Otel 3.5 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Sinop İcra Dairesi, Sinop Merkez Korucuk Köyü'nde bulunan Turist Otel ve Konak Restoran'ı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 575 bin 733 TL olarak belirlendi.

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Türkiye'de 2017 yılında 80 otel açılacak!

Wyndham Grand Kalamış Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “Barselona İstanbul’dan 5 kat fazla turist çekiyor ama İstanbul’da 5 kat fazla otel var. 2017 yılında 80 tane daha hizmete girecek” dedi

Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Cirit, "Bunu çok inceleyerek dile getirdiğim bir şey değil. Demek ki dışarıdan gelen bir kişi böyle görüyorsa herhalde dışardan buraya turist olarak gelenlerde de bu algı biraz vardır" dedi.

DAP Yapı ve Rotana otel projeleriyle turist çekmeyi hedefliyor!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor. Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Sinop Turist Otel icra Haberi

Sinop Turist Otel icra

T.C. Sinop İcra Dairesi, Sinop Merkez Korucuk Köyü'nde bulunan  Turist Otel ve Konak Restoran'ı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 575 bin 733 TL olarak belirlendi.


T.C. SİNOP İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2016/159 TLMT.


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Sinop İl, Merkez İlçe, Korucuk Köyü 8 pafta eski 433 yeni 311 ada 2 parselde kayıtlı 3.298,92 m² yüzölçümlü gayrimenkul. Sinop Belediyesince düzenlenen 17/01/1991 tarih ve 87/33 sayılı ruhsatla inşasına başlanmış ve 11/04/1997 tarih ve 145/4 sayıyla iskanı alınmıştır.

Otel Kısmı: 130 m² alanlı yarım bodrum kat + 821 m² lobi katı, 640 m² giriş katı 685 m² alanlı yatak kat olmak üzere toplam 2.276 m² dir. Dış cephesı sıvalı ve boyalıdır. İç kısımlarda duvar kaplamaları sıvalı ve boyalı, ıslak hacimlerde (wc-duş)...