14 / 05 / 2024

sinop valisi kim oldu

sinop valisi kim oldu

VALİLER Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre, 6 ilin valisi merkeze alınırken, 11 ili kapsayan görev değişikliği yapıldı. Kararname ile Türkiye'nin üçüncü valisi Sinop'a atandı.

Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018'de açılacak!

Sinop Valisi Haşan İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. 18 derslik ve 300 Kişilik pansiyon kapasiteli proje 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişecek.

Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Cirit, "Bunu çok inceleyerek dile getirdiğim bir şey değil. Demek ki dışarıdan gelen bir kişi böyle görüyorsa herhalde dışardan buraya turist olarak gelenlerde de bu algı biraz vardır" dedi.

Sinop'a ilk 5 yıldızlı otel geliyor!

Türkiye’nin en kuzeydeki ili Sinop’un kadın Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, kent için büyük potansiyel taşıyan turizm sektörü için harekete geçti.

Sinop'ta kültür merkezi inşaatında tarihi mezarlar bulundu!

Sinop’ta yapımı planlanan Kültür Merkezi inşaatı sırasında çok sayıda tarihi eser ve mezarlar ortaya çıktı. Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, konuyla ilgili açıklama yaptı..

Yasemin Özata Çetinkaya kimdir?

Yasemin Özata Çetinkaya, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Sinop Valisi olarak atandı. Peki, Yasemin Özata Çetinkaya kimdir? İşte Yeni Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya..

11 ilin valisi değişti!

VALİLER Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre, 6 ilin valisi merkeze alınırken, 11 ili kapsayan görev değişikliği yapıldı. Kararname ile Türkiye'nin üçüncü valisi Sinop'a atandı.

Sinop Havalimanı'na yeni terminal binası yapılacak!

Sinop'ta bulunan mevcut havalimanı terminal binasının yetersiz olduğunu dile getiren Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "Son yıllarda ulaşım sektöründe büyük yatırımlar alan ilimizde 39 milyon TL’lik yeni bir yatırım daha gerçekleştiriliyor.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Sinop Valisi: ‘Nükleer OSB istiyoruz’

Sinop Valisi Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Sinop Dağalgaz Hattı çalışmalarının yüzde 92'si tamamlandı!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sinop Dağalgaz Hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Köşger, "Sinop 18 ay sonra doğalgaz kullanımına başlayacak. Çalışmalar yüzde 92 seviyesinde" dedi...

Yavuz Selim Köşger kimdir?

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir? Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yavuz Selim Köşger, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Yavuz Selim Köşger...

Sinop Valisi Köşger'den İnceburun açıklaması!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "İnceburun'da sürdürülen ağaç kesimlerinin, yapımı planlanan Sinop Nükleer Güç Santrali ile ilgisi bulunmamakta. 64 bin 578 ağaç kesilirken, 2014 yılı içerisinde bu kesilen ağaçların yerine 216 bin fidan dikildi” dedi...

sinop valisi kim oldu Haberi

sinop valisi kim oldu

Resmi Gazetede yayımlanan 2015/7295 sayılı kararnameyle, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları,  Gaziantep Valisi Erdal Ata, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Şırnak Valisi Hasan İpek ve Van Valisi Aydın Nezih Doğan merkeze alındı.


Kararnameye göre,  Merkez Valisi Enver Salihoğlu Tekirdağ'a, Mülkiye Başmüfettişi Musa Işın Ağrı'ya, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Bingöl'e, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Baruş Bolu'ya, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan  Düzce'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Murat Zorluoğlu  Elazığ'a, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Gaziantep'e, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak Mardin'e, Kayseri Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya Sinop'a,  Düzce  Valisi Ali İhsan Su Şırnak'a, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan Van'a atandı.

3. KADIN VALİ 

Lale Aytaman 1991-1995 Muğla valiği yaparak ve Türkiye'nin...