15 / 05 / 2024

sinop yolcu gemileri

sinop yolcu gemileri

Kruvaziyer turizmi kapsamında Bahama bayraklı "Seven Seas Mariner" adlı lüks yolcu gemisi Kuşadasın'dan Sinop Limânı'na geldi. Başta ABD, İngiltere, Fransa, Kanada, Avusturya ve Alman olmak üzere 697 yolcusu bulunan gemi Sinop'a geldi.

Sinop kruvaziyer turizminde Karadeniz'in lideri!

Sinop Miami'de düzenlenecek olan Kruvaziyer Gemileri Fuarına katılması sebebi ile Sinop Valiliği toplantı salonunda koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Miami'de yapılacak olan Kruvaziyer Fuarı ile ilgili bilgi verildi.

Muğla'da kruvaziyer turizmi canlanıyor!

Bahama bayraklı Albatros ve Malta bayraklı Europa-2 isimli yolcu gemileri aynı gün Marmaris'e geldi. Gemilerde çoğu Alman yaklaşık bin yolcu ve 700 personel bulunduğu belirtildi.

Antalya'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Alman bayraklı iki yolcu gemisi, 4 bin 100 turistle Antalya Limanı'na yanaştı. Alman bayraklı yolcu gemileri " Aida " ve " Mein Schiff 2 ", Antalya'ya geldi.

Sinop'ta kruvaziyer turizmi hız kesmeden devam ediyor!

Kruvaziyer turizmi kapsamında "Voyager" adlı kruvaziyer Sinop'a geldi. Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan gelen Bahama bayraklı yolcu gemisi, Sinop Limanı'nın iskelesine demir attı. Gemide çoğu İngiliz 338 yolcu ve 223 personel bulunduğu belirtildi.

1946 yılında Haliç'e yeni tersane yapılacakmış!

1946 yılında Haliç'te Ulaştırma Bakanlığı tarafından yeni bir tersane yapılacakmış. Bir buçuk milyon altın parasına, 45 milyon liraya mal olacak tersanede yolcu gemileri ve yardımcı gemiler üretilecekmiş.

Türkiye'ye 7 ayda 635 kruvaziyer ve yolcu gemisi demirledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, özellikle Ege'de bulunan limanlara demirleyen kruvaziyer ve yolcu gemileri, ülkemize hatırı sayılır turistin gelmesini sağladı.

Seven Seas Mariner yolcu gemisi Sinop'a geldi!

Kruvaziyer turizmi kapsamında Bahama bayraklı "Seven Seas Mariner" adlı lüks yolcu gemisi Kuşadasın'dan Sinop Limânı'na geldi. Başta ABD, İngiltere, Fransa, Kanada, Avusturya ve Alman olmak üzere 697 yolcusu bulunan gemi Sinop'a geldi.

Marmaris'e gelen iki dev kruvaziyer, limana güçlükle sığdırıldı!

Türkiye'nin önde gelen kruvaziyer limanlarından biri olan Marmaris'i aynı gün içinde Bahamalar bayraklı Azamara Quest ve de İtalyan bayraklı Aida Diva yolcu gemileri ziyaret etti.

Borajet, İstanbul’dan Sinop’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

BORAJET Havayolları, İstanbul’dan Sinop’a olan ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı ile Sinop Havalimanı arasında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ilk sefer başarılı şekilde icra edildi.

Türkiye'nin en mutlu ili Sinop oldu!

Türkiye'de mutlu olduğunu beyan eden bireylerin oranı 2013'te yüzde 59 olarak tahmin edildi. Türkiye'nin geçen yıl "en mutlu ili" Sinop, "en mutsuz ili" ise Tunceli oldu...

İsmail Üzmez: Sinop'taki kesim orman işletmeciliği!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Sinop'ta Nükleer Santral inşaatı nedeniyle ağaç kesildiği iddiasına ilişkin, bölgede kamuoyunda bahsedildiği gibi herhangi bir orman katlinin değil, orman işletmeciliğinin söz konusu olduğunu söyledi...

Sinop Valisi Köşger'den İnceburun açıklaması!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "İnceburun'da sürdürülen ağaç kesimlerinin, yapımı planlanan Sinop Nükleer Güç Santrali ile ilgisi bulunmamakta. 64 bin 578 ağaç kesilirken, 2014 yılı içerisinde bu kesilen ağaçların yerine 216 bin fidan dikildi” dedi...

Thomson Spirit yolcu gemisi bin 305 yolcusuyla Alanya'ya geldi!

Alanya Limanı'na nisan ayında ikinci kez demir atan Thomson Spirit adlı kruvaziyerde bin 305 yolcu bulunduğu bildirildi. Yolcularının çoğunluğunu İngiliz turistlerin oluşturduğu gemide, 490 da personelin görev yaptığı öğrenildi...

sinop yolcu gemileri Haberi

sinop yolcu gemileri


Kruvaziyer turizmi kapsamında Bahama bayraklı "Seven Seas Mariner" adlı lüks yolcu gemisi Kuşadasın'dan Sinop Limânı'na geldi. 


Başta ABD, İngiltere. Fransa, Kanada, Avusturya ve Alman olmak üzere 697 yolcusu ile 445 mürettebatı bulunan 51 187 metre boyunda ve 4.8 bin 75 gros tonluk gemi Sinop Limanı'na demirledi. Turistlerin bir kısmı otobüslerle günübirlik turlara katılmak, bazıları da kentin tarihi, turistik mekankınını ziyaret ederek alışveriş yapmak için gemiden ayrıldı.


Haber...