18 / 07 / 2024

sinpaş 2013 yatırım

sinpaş 2013 yatırım

Ankara, Bursa ve Antep'te hayata geçirdikleri iddialı projelerle dikkat çeken Sinpaş'ın yeni rotası Marmaris. Firma Marmaris'te hayata geçirmeyi planladıkları projelerini 2014'te satışa çıkarmayı hedefliyor...

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Konut yeniden yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Seba Gacemer yaptığı açıklamada, bu yıl dövizin çok fazla getiri sağlamadığını ve konutun yeniden yatırım aracı olarak ön plana çıktığını söyledi.

Yozgat Arkeoloji Müzesi yatırım programına alındı!

Yozgat’ta inşa edilmesi planlanan Arkeoloji Müzesi, Kültür Bakanlığı tarafından yatırım programı kapsamına alındı. 2013'ten beri yapılmayı bekleyen proje için çalışmalara başlaanacak. 

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Queen Central Park'ta yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa ediliyor.

Ciner Grup'tan Bilecik Bozüyük'teki Park Cam'a dev yatırım!

Ciner Grubu, Bilecik Bozüyük'te 2013'te hayata geçirdiği cam ambalaj yatırımı Park Cam'da, üretim kapasitesini ikiye katlayarak 2.4 milyar şişeye çıkaran 2'nci fırının açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye yatırım yapılabilir özelliğini koruyor!

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

Hülya Avşar: Ankara’da yatırım yapabilirim

Sinpaş Yapı'nın reklam yüzü olan Hülya Avşar, tanıtım için Ankara’ya geldi. Kızı Zehra ile birlikte firmanın reklamlarında yer alan Avşar, Ankara’da yatırım yapabileceğini ifade etti.

OYAK Çimento 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi. Grup cirosunu 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 14, net karını ise yüzde 82 artırdığı kaydedildi.

Kuzu Grup'tan 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım: Sea Pearl!

Kuzu Grup ve Qatar Diyar, Sinpaş Holding ve Eksim Holding'in ortak olduğu Kat Gayrimenkul tarafından 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Ataköy'de inşaatına başlanan Sea Pearl projesi Ortadoğu'da görücüye çıktı...

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Kurul toplantısı yapıldı

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2013 yılı olağan genel kurul toplantısında alınan kararları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Toplantıda kâ payı dağıtımı da görüşüldü...

Aksel Enerji Yatırım işlemler tebliğini yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji 24 Aralık 2013 tarih 28861 sayılı resmi gazetesinde yayımlanan Yatırım işlemler tebliğini yayınladı.

sinpaş 2013 yatırım Haberi

sinpaş 2013 yatırım

Sinpaş GYO'nun Uludağ'da gerçekleştirilen 2012 değerlendirme toplantısında emlakkulisi.com'un sorularını yanıtlayan Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, İstanbul dışında projeler üretmeye devam edeceklerini yeni hedef bölgelerinin ise Marmaris olduğunu açıkladı. Ekinci, "Ankara'da İncek, Bursa'da Bursa Modern, Antep'te ise Antepia projelerimizle çok ses getirdik. Önümüzdeki dönemlerde de İstanbul dışında projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni hedef bölgemiz Marmaris. Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Ankara, Bursa ve Antep'ten sonra yeni yatırımımızı Marmaris'e yapacağız. Buradaki projemizi de 2014 yılında satışa çıkarmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.


2012'de 702 milyon ciro

2012 yılında Lagün, Bursa Moden, Bophorus City, Aqua City, İstanbul Sarayları, Itower, İncek Life ve Ege Boyu projesi ile toplam 702 milyon TL ciro elde ettiklerini vurgulayan Ekinci, "2012 yılında satış hedeflerimizi...