18 / 05 / 2024

Sinpaş Marmaris'e açılıyor!

 Sinpaş Marmaris'e açılıyor!

Ankara, Bursa ve Antep'te hayata geçirdikleri iddialı projelerle dikkat çeken Sinpaş'ın yeni rotası Marmaris. Firma Marmaris'te hayata geçirmeyi planladıkları projelerini 2014'te satışa çıkarmayı hedefliyor...



Sinpaş GYO'nun Uludağ'da gerçekleştirilen 2012 değerlendirme toplantısında emlakkulisi.com'un sorularını yanıtlayan Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, İstanbul dışında projeler üretmeye devam edeceklerini yeni hedef bölgelerinin ise Marmaris olduğunu açıkladı. Ekinci, "Ankara'da İncek, Bursa'da Bursa Modern, Antep'te ise Antepia projelerimizle çok ses getirdik. Önümüzdeki dönemlerde de İstanbul dışında projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni hedef bölgemiz Marmaris. Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Ankara, Bursa ve Antep'ten sonra yeni yatırımımızı Marmaris'e yapacağız. Buradaki projemizi de 2014 yılında satışa çıkarmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.


2012'de 702 milyon ciro

2012 yılında Lagün, Bursa Moden, Bophorus City, Aqua City, İstanbul Sarayları, Itower, İncek Life ve Ege Boyu projesi ile toplam 702 milyon TL ciro elde ettiklerini vurgulayan Ekinci, "2012 yılında satış hedeflerimizi yakalamamızda yeni projelerimiz çok etkili oldu. Ankara'daki ilk proje İncek Life ile Ege havasını İstanbul'a taşıyan Ege Boyu projeleri ile yüksek satış grafiği çize Sinpaş GYO, İncek Life'ta 346, Ege Boyu'nda ise 395 olmak üzere toplam 741 konutun ön satışını gerçekleştirdi. 2013'de satışa çıkaracağımız yeni projelerle yükseliş grafiğimizi sürdüreceğiz" dedi.


2013'te hedef 1 milyar TL 

2013 yılında cirolarını yüzde 45 artırarak 1 milyar TL satış geliri elde etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Ekinci, "2013 Sinpaş GYO açısından hareketli bir yıl olacak. Sektörde yaşanan tüm olumsuzluk ve belirsizliğe rağmen büyümemizi sürdüreceğiz. Sinpaş GYO olarak biz sürdürülebilir bir başarıyı önemsiyoruz. Şirketimizin her yıl yüzde 15-20 büyüme hedefi var. Zaten 2010 yılından bu yana krize rağmen satış adedi ve ciroda hep büyüme kaydettik" diye konuştu.


Barış Ekinci röportajı için tıklayınız!


4 yeni proje geliyor

2013'te 4 yeni proje hayata geçireceklerini açıklayan Ekinci, toplam 312 bin 358 metrekare alan satışa sunacağız dedi. Geliştirdikleri arsalarla 6 bin 51 konut üreterek konut porftöylerini 9 bin 50 adede çıkaracaklarını ifade eden Ekinci, "2013'te 4 yeni proje  hayata geçireceğiz. Bu projelerimiz Sinpaş GYO kalitesini İstanbul şehir merkezine taşıyacağı Bomonti Time, İstanbul Park Halkalı, Ankara'da The First Çankaa ve Gaziosmanpaşa projeleri olacak. Projelerle birlikte 2013 yılında ciromuzu yüzde 45 artırarak 1 milyar TL satış geliri hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Her yıl bin 500 konut 

Amaçlarının her yıl bin 500 yeni konut üretmek olduğuna dikkat çeken Ekinci, bunu sürdürülebilir bir şekilde yapmak istediklerini  söyledi.


 Sinpaş Marmaris e açılıyor!


Anahtar kart ile kazandıracaklar

"Mutluluğun Anahtarı" sloganı ile tanıttıkları Anahtar Kart ile müşterilerine kazandırmaya devam edeceklerini açıklayan Ekinci, "Anahtar Kart'tan tüm Sinpaş müşterilerine 2 adet vereceğiz. Müşterilerimiz bu kartla bir çok avantaj elde edecekler. Bu kartla bize gelenlere indirim ve çeşitli fırsatlar sunacağız. Bazen tatil kazanacaklar bazen alışveriş. Üstelik Anahtar Kart sahipleri projelerimizden herkesten önce haberdar olacaklar ve ilk fiyat avantajı ile konut sahibi olabilecekler. Yıl içinde Anahtar Kart kampanyaları düzenleyeceğiz. Yani birçok sürpriz olacak. Anahtar Kart sahipleri dilerlerse kartlarını arkadaşlarına verip onlara da kazandırabilirler" dedi. 


  Sinpaş Marmaris e açılıyor!


Türkie'nin ilk konsept konut projesinde teslimler tamamlandı

Türkiye'nin ilk konsept konut projesi Boshorus City'de teslimlerin tamamlandığına dikkat çeken Ekinci, Hayal denen projemiz, 2 bin 800 dairelik Boshorus City'in inşaat sürecini ve teslimlerini tamamladık. Yaklaşık 2 bin aile yaşamaya başladı. Bir diğer projemiz Lagün'de de teslimler tamamlandı. Aqua City 2010'u tamamladık ve bine yakın teslim yaptık. Bursa Modern'in bir etabını daha bitirdik ve inşaatına başladık. Projenin yüzde 60'ı şimdiden satıldı. İştirak şirketimiz Ege Boyu'nun da inşaatına başladık ve satışlarına devam ediyoruz" dedi.


Stokta 676 konut var

Satışı devam eden projelerde 676 konut stoğu bulunduğuna dikkat çeken Ekinci, "Bu konutların inşaatı bitmiş durumda ve satışlarını da tamamladığımızda 345 milyon satış geliri elde edeceğiz. 3 bin konutun ise inşaatı devam ediyor. Bu rakamın bin 982"sini satmış bulunuyoruz. Bu veriler ışığında bu yıl bin 871 konut teslimiyle 570 milyon TL ciro elde etmiş bulunuyoruz" ifadesinde bulundu.


  Sinpaş Marmaris e açılıyor!


İstanbul Sarayları'nda teslimler devam ediyor

İstanbul Saraları 2, 3 ve 4. etapta teslimlerin devam ettiğini söyleyen Ekinci, Çırağan etabının 2013 Aralık-2014 Mart arasında teslim edileceğini, Bursa Modern son etap teslimlerinin ise Mayıs 201 sonu itibariyle başlayacağını açıkladı.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön