23 / 05 / 2024

Sinpaş 2014 konut projeleri

Sinpaş 2014 konut projeleri

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar TL değerinde 2 bin 500’ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Sinpaş 5 yılın konut lideri oldu.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel 10 bin lira indirim!

7-8 Mart tarihlerinde geçerli olacak kadınlara özel kampanya ile Sinpaş GYO, konut alanlara 10 bin liralık indirim yapıyor. Kampanya, Boshporus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde ge

Türkiye konut satışında Avrupa birincisi oldu!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, Türkiye'ye en başarılı profesyonel ödülü verdi. Şirketin hazırladığı rapora göre Türkiye, 2014 konut satışında Avrupa birincisi oldu..

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Sinpaş 2014 Superbrands Türkiye seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi..

Sinpaş, 2014’ün süper markası seçildi!

Türkiye’de de iki yılda bir düzenlenen “Superbrands Türkiye” 2014 yılının yeni süper markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş, “Superbrands” s

ABD'de konut başlangıçları son 7 yılın zirvesine çıktı!

ABD'de konut başlangıçları aralık ayında yüzde 4,4 artışla piyasa beklentisini geride bırakırken, 2014, konut sektörünün 2007 'den bu yana en iyi performansı gösterdiği yıl oldu.

Konut satışları ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık 2014 Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Buna göre, Türkiye genelinde 2014 yılında 1 milyon 165 bin 381 konut satış sonucu el değiştirdi.

Sinpaş 2014 konut projeleri Haberi

Sinpaş 2014 konut projeleri


Sinpaş, 40. yılında Ankara projelerindeki son durumu ve yeni hedeflerini açıkladı. Sinpaş’ın sektörde istikrarlı gelişimle sağlanan kalite ve güveni temsil ettiğini belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar TL değerinde 2 bin 500’ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi.


Ankara’daki projeleriyle büyümeye devam eden Sinpaş, 2014 yılıyla ilgili son verileri ve 2015 beklentilerini Ankara’da düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı. Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO’nun birlikte gerçekleştirdiği toplantıya Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer katıldı.



"5 YILDA 7 MİLYAR DEĞERİNDE 12 BİN KONUTLA ÖZEL SEKTÖRÜN LİDERİ OLDUK"


Basın toplantısında konuşan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, bu yıl hedeflerin üzerinde 1.2...