28 / 07 / 2024

sinpaş 45. yıl reklamı

sinpaş 45. yıl reklamı

Gayrimenkul sektöründe 45 senedir yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Sinpaş, 2020'ye çeyrek kala ilk günkü azim ve tutkuyla çalışmalarına devam ettiklerini çektikleri reklam filmiyle duyurdu.

Sinpaş'tan 50. yıl jesti! Tüm projelerde peşinde yüzde 25 indirim!

Sinpaş'ın 50. yıl jesti ile sınırlı sayıdaki evlerinde peşinde yüzde 25 indirim veya 72 ay vadeli 1,29 faizle konut satışları devam ediyor. 

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da teraslı, exclusive, büyük evler satışta!

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da yer alan teraslı, exclusive, büyük evler satışa çıkarıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Gıda fiyatlarında son 45 yılın en sert artışı yaşandı!

İngiltere’de Aralık 2022 yılında gıda fiyatlarının yüzde 16,8 ile son 45 senenin en sert artışını kaydettiği belirtildi.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının şirketin 2020 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanılacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verdi. 

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO'dan 2020 yılında 1 milyar TL'lik satış!

Sinpaş GYO 2020 yılında 1.109 adet konut ve 28 adet ticari ünite olmak üzere toplam 1.118 adet bağımsız bölümün satışı tamamlandı. Toplam ciro ise 1 milyar 99 milyon 568 bin 146 TL olarak açıklandı.

Dünya Bankası: Avrupa ve Orta Asya bölgesindeki ekonomiler bu yıl yüzde 4,45 daralacak!

Dünya Bankası tarafından, Avrupa ve Orta Asya bölgesindeki yükselen ve gelişmekte olan ekonomilerin bu yıl yüzde 4,45 daralmasının ve 2008 küresel finansal krizinden bu yana en kötü resesyonu kaydetmesinin beklendiği bildirildi.

sinpaş 45. yıl reklamı Haberi

sinpaş 45. yıl reklamı

Sinpaş GYO, 45. kuruluş yılının son günlerinde gayrimenkul sektörüne sunduğu katma değeri bir reklam filmiyle duyurdu. Sinpaş, bugüne kadar hayata geçirdiği markalı konut ve ticari projeleriyle sektöre liderlik etmenin yanında sayısız insanın hayallerine ortak olduğunu, hayatlarına dokunduğunu ve kalplerinde iz bıraktığının altını çizdi. Yeni reklam filminde hayata geçirdiği projelerinden birkaç kesite yer veren marka, özenli yaşam alanlarının ardında 45 senenin azmi, tutkusu ve güveni olduğunu vurguladı.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Meşguliyetimiz beton, çimento gibi görünse de aslında biz yuva yapıyoruz. Çağın gereksinimlerine uygun vizyonumuzla, yaşam değeri oluşturuyoruz. Yenilikçilik ve refleks sahibi olmak doğamızda var. Bu yüzden her yaptığımız işe bir farklılık katıyoruz. Yenilikçi yaklaşımımızla işimizden hem keyif alıyor hem de kattığımız değerle bir adım daha...