02 / 05 / 2024

Sinpaş ankara incek fiyatlar

Sinpaş ankara incek fiyatlar

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile Ankara'da hayata geçirilen İncek Blue, İncek Life ve İncek Green projelerinde 2014 fiyatlarından yararlanabilmek için son 2 gün.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 112 adet konut bulunuyor.

Sinpaş Ankara Büyükesat arsa değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesi'nde yer alan arsasının değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 122 konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar devam ediyor.

Ankara İncek'te konut fiyatları ikiye katlandı!

Ankara’nın İncek semti, yeni konut projeleri ile Türkiye’nin en çok değer kazanan bölgeleri arasına girdi. İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 olan konutların değeri 6 bin liraya yükselince bölge yatırımcıların akınına uğradı.

Sinpaş ankara incek fiyatlar Haberi

Sinpaş ankara incek fiyatlar

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş İncek Life, Sinpaş İncek Blue ve Sinpaş İncek Green projelerinde satışlar devam ediyor. Projelerde 2014 fiyatları ile daire sahibi olabilme fırsatı 2 gün sonra sona eriyor. 


İncek Life

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde dizayn edilen Sinpaş İncek Life'ta daireler hemen teslim ediliyor.  Projede 5 farklı tip blok ve 2 farklı tip villa seçeneği yer alıyor.


İncek Green

İncek Life projesinin 3. etabı olarak hayata geçirilen İncek Green'de 2 katlı tek blok halinde yükseliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması öngörülen projede 140 adet konut bulunuyor. 


İncek Blue 

Toplam 225 adet konutun yer aldığı İncek Blue Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 150 metrekare...