07 / 05 / 2024

Sinpaş AquaCity bahar kampanyası

Sinpaş AquaCity bahar kampanyası

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor

Sinpaş AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi!

Sinpaş'ın, Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran AquaCity projesinde, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve "street mail" konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de % 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor!

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Aquacity 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aquacity ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürütüyor.

Sinpaş Yapı Marina'nın peşinatı 5 bin lira!

2015 baharında Ankara Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin liraya çekti.

Sinpaş AquaCity farklı konsepler sunuyor!

Sinpaş AquaCity projesinde, su ve yeşil temalı Aquacity Denizli konut projesinin 55 metrekare kullanım alanlı 1+1 örnek dairesi “denizcilik” konseptiyle tasarlandı.

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır!

Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde 210 bin metrekarelik alan içerisinde 4 ayrı yaşam yer alıyor.

Sinpaş AquaCity'de örnek daireler hazırlandı!

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121 metrekare kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı.

Sinpaş AquaCity bahar kampanyası Haberi

Sinpaş AquaCity bahar kampanyası


Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor! Malpleri yaşatan bir kumsal, masmavi sulara kıyısı olan yalı evleri, Denizli’nin en yüksek kuleleri ile AquaCity’de bambaşka bir hayat başlıyor…

Gayrimenkulde tecrübesi, her biri birbirinden farklı konseptte yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş’ın, Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran AquaCity projesinde, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve “street mall” konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor ve AquaCity’nin hem yaşam hem de yatırım değerini artırıyor.

Malpler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları,...