29 / 04 / 2024

Sinpaş Aquacity Denizli teslim tarihi

Sinpaş Aquacity Denizli teslim tarihi

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Aquacity 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aquacity ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle!

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Sinpaş Süper Plan kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor. 

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Aqua City Denizli Evleri satılık daire!

1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunulan Aqua City projesi 210 bin 721 metrekare alana sahip. Proje Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Denizli Aqua City Evleri son fiyatları!

Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de inşa ediliyor...

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri ödemeleri!

Teslimlerin bu ay başlayacağı Aqua City Evleri 904 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Sinpaş Aqua City Denizli Evleri ödemeleri...

Sinpaş Aqua City Denizli 2017 fiyat listesi!

Aqua City Denizli projesi Sinpaş Yapı tarafından inşa edildi. Teslimleri bu ay yapılan projede dairelerin fiyatları 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Sinpaş Aquacity Denizli teslim tarihi Haberi

Sinpaş Aquacity Denizli teslim tarihi

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City projesi 210 bin 721 metrekare alanda yükseliyor. Denizli'de eski EGS Park arazisinde inşa edilen Aqua City Denizli projesinde teslimler bu ay başladı.


904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alırken, dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında belirlendi.


Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!


Daire fiyatlarının 291 bin 200 TL ile 1 milyon 331 bin 200 TL arasında değiştiği Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı kapsamında vade farkı olmadan 80 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Aqua City projesi Denizli'de daire sahiplerine spor sahaları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, fitness, sauna, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar sağlanıyor. 


Adres: İzmir Asfaltı Üzeri 5. km  Adnan Menderes Bulvarı No: 185 

(Eski EGS...