03 / 05 / 2024

Sinpaş AquaCity evleri

Sinpaş AquaCity evleri

Sinpaş AquaCity projesinde, su ve yeşil temalı Aquacity Denizli konut projesinin 55 metrekare kullanım alanlı 1+1 örnek dairesi “denizcilik” konseptiyle tasarlandı.

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır!

Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde 210 bin metrekarelik alan içerisinde 4 ayrı yaşam yer alıyor.

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Time Evleri satış fiyatları!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Metrolife Evleri teslim tarihi!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairtipleri bulunan Sinpaş Metrolife Evleri'nde 1+1 daireler 403 bin 800 TL'den başlangıç gösteriliyor..

Sinpaş Altın Oran Evleri ödemeleri!

2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarından meydana gelen Sinpaş Altın Oran Evleri'nde 1+1 daireler 500 bin TL'den başlıyor..

Sancaktepe Metrolife Sinpaş Evleri fiyat listesi!

Sancaktepe Metrolife Sinpaş Evleri fiyat listesi 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Metrolife Evleri Sinpaş fiyat listesi!

Metrolife Evleri Sinpaş fiyat listesi 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife projesi Sinpaş GYO tarafından 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle hayata geçirildi...

Gökorman Evleri Sinpaş peşin fiyatları!

Gökorman Evleri Sinpaş peşin fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunulan projede cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Sinpaş Finans Şehir Evleri fiyatları!

Sinpaş Finans Şehir Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimlerinin 2018 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Sinpaş Metrolife'ta lansmana özel yüzde 30 indirim!

Sinpaş Metrolife Evleri projesi İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede lansmana özel yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor...

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş GYO Metrolife Evleri fiyatları!

Sinpaş GYO Metrolife Evleri fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme fırsatları sunuluyor...

Sinpaş AquaCity evleri Haberi

Sinpaş AquaCity evleri

Sinpaş AquaCity projesi, sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor.



Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121 metrekare kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı



Projenin dördüncü yaşam konsepti olan AquaTowers’da Denizli’nin en yüksek ve en prestijli residence kuleleri yer alıyor. Denizli için yeni bir ikon haline gelecek kuleler, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Street Mall’daki mağazalar ile iç içe ve çok sayıda sosyal imkânıyla şehrin yeni zirvesi olarak yükselecek.


Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde, toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı yaşam seçeneği yer alıyor.


Konforlu bir...