05 / 05 / 2024

Sinpaş AquaCity farklı konsepler sunuyor

Sinpaş AquaCity farklı konsepler sunuyor

Sinpaş AquaCity projesinde, su ve yeşil temalı Aquacity Denizli konut projesinin 55 metrekare kullanım alanlı 1+1 örnek dairesi “denizcilik” konseptiyle tasarlandı.

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Aquacity 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aquacity ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş, 45. yaşını yeni kampanyayla taçlandırdı!

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürüyor. Sinpaş projelerindeki farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Sinpaş Altınoran'da 80 ay sıfır faiz fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da hayata geçirdiği Altınoran projesinde 80 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Her detayı ince olarak düşünülen Altınoran proje donatılarıyla büyük, çeşitli ve farklı renkleri barındıran bir şehir, mahalle yaşantısı sunuyor.

Sinpaş Gökorman Ümraniye nerede?

Sinpaş GYO İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yepyeni projesi Gökorman'ı hayata geçiriyor. Proje konumu ve geniş yeşil alanları ile farklılık yaratıyor...

Sinpaş'tan 20 yıl vade kampanyası!

Sinpaş 12 projesi ile tarihi 240 ay vadeli konut satışı kampanyasına katılıyor. Sinpaş, 1 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak 240 aya varan vadeli kampanyanın yanı sıra birbirinden farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyor.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Sinpaş AquaCity farklı konsepler sunuyor Haberi

Sinpaş AquaCity farklı konsepler sunuyor

Sinpaş AquaCity projesi, sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor.



Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121 metrekare kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı



Projenin dördüncü yaşam konsepti olan AquaTowers’da Denizli’nin en yüksek ve en prestijli residence kuleleri yer alıyor. Denizli için yeni bir ikon haline gelecek kuleler, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Street Mall’daki mağazalar ile iç içe ve çok sayıda sosyal imkânıyla şehrin yeni zirvesi olarak yükselecek.


Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde, toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı yaşam seçeneği yer alıyor.


Konforlu bir...