08 / 05 / 2024

sinpaş aş

sinpaş aş

Sinpaş A.Ş. ve şişli Belediyesi, uzun soluklu bir projeyi hayata geçiriyor...

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de yer alan Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort açıklaması! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort projesine ilişkin son dakika açıklamasını yayınladı. İşte o açıklama...

Sinpaş Koru Aura satışa çıktı! 2 milyon 100 bin TL'ye 2+1!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Koru Aura satışa çıktı. Proje 219 milyon 848 bin 108 TL'ye mal olacak.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı'nın pay işlemine ilişkin açıklama!

Kızılbük GYO, şirket ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemleri tablo ile yayınlandı.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı pay işlemi açıklaması!

Kızılbük GYO ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemler yayınlandı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

sinpaş aş Haberi

sinpaş aş

"Şişli bundan böyle gökdelenler, plazalar ilçesi olarak anılmayacak. Yeni projelerle Şişli'yi yeşil bir örtüyle bezeyeceğiz. istiyoruz ki çocuklarımız rahatça oyunlarını oynasın, vatandaşlarımız da keyifle dinlensinler" diyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Paris, New York ve Moskova'da da bulunan sanat parklarının bir benzerini Nişantaşı'nda yaptırıyor. "Cumhuriyet" adı verilecek park, önümüzdeki üç yıl boyunca çeşitli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Projenin sanat danışmanlığını ünlü heykeltıraş, Yılmaz Zenger ve cam işi tasarımcısı Hafize Uncuoğlu'nun üstlendiğini de belirteyim.
Kubilay...