22 / 05 / 2024

Sinpaş ataköy arazisi

Sinpaş ataköy arazisi

Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008'de TOKİ'den aldığı Sinpaş Ataköy projesinin detayları birkaç ay sonra belli olacak. 11 bloktan meydana gelecek projede rezidans daireler ve otel yer alacak

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

Ataköy Millet Bahçesi'nin açılış öncesi son hali görüntülendi!

İstanbul’un en değerli arazileri arasında bulunan Ataköy’deki Baruthane arazisi vatandaşın hizmetine açılıyor. Baruthane Millet Bahçesi cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Ataköy Millet Bahçesi'nde sona yaklaşılıyor!

Konut projesine tahsis edilmesi halinde 1.5 milyar lira değeri olacak Ataköy Baruthane arazisi üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin 8 Kasım'da açılması planlanıyor.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Ataköy Avrupa Konutları fiyatları!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Ataköy Avrupa Konutları fiyatları 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Ataköy sahiline bir mühür daha!

Ataköy sahildeki yapılaşmalara bir mahkeme kararı daha çıktı. 564 ada 181 parselde devam eden Sinpaş – Katar ortaklığındaki Sea Pearl Ataköy projesine ait inşaatlar mahkeme kararıyla durduruldu.

Sea Pearl Ataköy projesi mühürlendi!

Ataköy sahilinde Sinpaş inşaatı da mühürlendi. Ataköy sahildeki Sinpaş - Katar ortaklığı olan Sea Pearl Ataköy projesine de yürütmeyi durdurma kararı verildi.Bakırköy Belediye Başkanlığı’na karar 3 gün önce tebliğ edildi.

Sinpaş Ataköy projesinin detayları bahar sonu belli olacak!

Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008'de TOKİ'den aldığı Sinpaş Ataköy projesinin detayları birkaç ay sonra belli olacak. 11 bloktan meydana gelecek projede rezidans daireler ve otel yer alacak

Ataköy arazi ihalesi 28 Haziran'da!

2008 yılında TOKİ'nin düzenlediği ihaleyle en yüksek teklifi Qatari Diar ve Sinpaş Holding'in verdiği Ataköy'deki arazinin 53 bin 900 metrekaresi 28 Haziran günü ihale ediliyor...

Blumar Ataköy, Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığında yükseliyor!

Yorum İnşaat'ın Turkmall ile birlikte hayata geçirdiği Blumar Ataköy projesi, 2014 yılının son çeyreğinde teslim edilecek

Sinpaş ataköy arazisi Haberi

Sinpaş ataköy arazisi

Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008 yılında 850 milyon TL'ye Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) açık artırmayla aldığı Ataköy sahilindeki arazi ile ilgili detayları ortaya çıkmaya başladı. Toplamda 125 bin metrekare alana sahip arazide Dubai'nin kamu gayrimenkul yatırım şirketi Qatari Diar, Sinpaş Yapı ve Eksim Holding ortak durumda. 


Sinpaş Ataköy projesi kapsamında sadece konutlar değil aynı zamanda otel de bulunacak. 11 bloktan meydana gelecek olan Sinpaş Ataköy projesinde detaylar tam anlamıyla birkaç ay sonra netleşecek. 


Sinpaş Ataköy projesinin 68 bin metrekarelik kısmı yeşil alan olarak değerlendirilecek. Kalan kısımlarda otel, rezidanslar, alışveriş alanları, sağlık tesisleri, kafeler, yat kulübü, marina ve eğlence tesisleri yer alacak. 


İnşaat alanı 249 bin 960 metrekare olarak belirlenen Sinpaş Ataköy projesi içinde yer alacak otel için de New York merkezli bir...