01 / 05 / 2024

Sinpaş Ataköy projesinin detayları bahar sonu belli olacak!

Sinpaş Ataköy projesinin detayları bahar sonu belli olacak!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Ataköy Projesi

Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008'de TOKİ'den aldığı Sinpaş Ataköy projesinin detayları birkaç ay sonra belli olacak. 11 bloktan meydana gelecek projede rezidans daireler ve otel yer alacak



Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008 yılında 850 milyon TL'ye Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) açık artırmayla aldığı Ataköy sahilindeki arazi ile ilgili detayları ortaya çıkmaya başladı. Toplamda 125 bin metrekare alana sahip arazide Dubai'nin kamu gayrimenkul yatırım şirketi Qatari Diar,  Sinpaş Yapı  ve Eksim Holding ortak durumda. 


Sinpaş  Ataköy Projesi  kapsamında sadece konutlar değil aynı zamanda otel de bulunacak. 11 bloktan meydana gelecek olan Sinpaş Ataköy projesinde detaylar tam anlamıyla birkaç ay sonra netleşecek. 


Sinpaş Ataköy projesinin 68 bin metrekarelik kısmı yeşil alan olarak değerlendirilecek. Kalan kısımlarda otel, rezidanslar, alışveriş alanları, sağlık tesisleri, kafeler, yat kulübü, marina ve eğlence tesisleri yer alacak. 


İnşaat alanı 249 bin 960 metrekare olarak belirlenen Sinpaş Ataköy projesi içinde yer alacak otel için de New York merkezli bir otel grubuyla anlaşma sağlanacak. İzinleri alınan arazide hisselerin yüzde 10'arlık kısımları Sinpaş ve Eksim'e ait. Yüzde 80'i ise Qatari Diar'ın. 


Sinpaş Ataköy projesi nerede?


Sinpaş Ataköy projesinin detayları bahar sonu belli olacak!


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön