22 / 05 / 2024

sinpaş bahar kampanyaları

sinpaş bahar kampanyaları

Maldivler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları ile AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi başladı. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Konut kredisi faiz oranlarına bahar yeni geldi!

Konut kredisi faiz oranlarına bahar Haziran ayında geldi. Yaklaşık üç ay sonra düşüşe geçen konut kredisi faiz oranlarında kampanyalar ve faiz indirimleri arka arkaya geliyor...

Konutta bahar kampanyası devam ediyor!

Konut kredisindeki faiz artışları gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanmasına sebep oldu. Konut üreticileri, satışları yeniden canlandırmak için bahar dönemine, kampanyalar düzenlemeye başladı. 

6 konut projesinde erken teslim fırsatı!

Şirketlerin bahar kampanyaları ile satışlarına yeniden ivme kazandırdığı bugünlerde pek çok projeden erken teslim müjdesi geliyor. Projeler 3 ay ile 7 ay arasında değişen sürelerde erken teslim ediliyor.

Sinpaş Yapı Marina'nın peşinatı 5 bin lira!

2015 baharında Ankara Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin liraya çekti.

Sinpaş Altınoran fiyatları!

Yaşamın başladığı projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Sinpaş Altınoran fiyatları 311 bin 600 TL'den başlıyor. Projede bahar indirimi kampanyası uygulanıyor.

Sinpaş Altınoran'da yaşam başladı!

Toplamda 2 bin 647 adet daireden oluşan Sinpaş Altınoran'da yaşam başladı. Yüzde 15 bahar indirimi uygulanan proje 1 milyon 850 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Denizli Aquacity'de bahar indirimi kampanyası!

AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor! Maldivleri yaşatan bir kumsal, masmavi sulara kıyısı olan yalı evleri, Denizli'nin en yüksek kuleleri ile AquaCity'de bambaşka bir hayat başlıyor.

Sinpaş Liva Evleri'nde Anneler Günü’ne özel bahar panayırı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde anneler gününe özel düzenlenen bahar panayırı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Konut projelerinde kampanya sezonu başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor..

Sinpaş AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi!

Sinpaş'ın, Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran AquaCity projesinde, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve "street mail" konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

sinpaş bahar kampanyaları Haberi

sinpaş bahar kampanyaları

Sinpaş'ta bahara özel yüzde 15 indirim SİNPAŞ Yapı'nın, Ege'nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity'de bahara özel indirim kampanyası başladı. Malpler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları ile AquaCity, yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor ve AquaCity'nin hem yaşam hem de yatırım değerini...