25 / 05 / 2024

sinpaş cevizli teslim tarihi

sinpaş cevizli teslim tarihi

Sinpaş GYO'nun Bursa Modern projesinin son etabı Cevizli 188 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Metrolife ne zaman teslim?

Sinpaş Metrolife'ta 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. Peki Sinpaş Metrolife ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Sinpaş Time teslim tarihi!

Topraktan ön satışları başlayan Ataşehir Sinpaş Time projesi fiyatlar 1+1'lerde ortalama 532 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Ümraniye - Ataşehir bölgesinde Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir teslim tarihi!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Sinpaş Finans Şehir teslim tarihi ne zaman?

Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Gökorman projesinde aylık 2 bin 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi ne zaman?

Gökorman Evleri Sinpaş GYO teslim tarihi!

Metroya yürüme mesafesinde yükselen Gökorman Evleri projesi IKEA'ya 4 dakika, Ataşehir'e 10 dakika yakınlıkta yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzası taşıyor...

Sinpaş Aydos Country teslim tarihi!

İstanbul’un Anadolu yakasında Sancaktepe’de konumlandırılan Aydos Country projesi Sinpaş GYO imzasıylainşa ediliyor. Sinpaş Aydos Country teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Eymir Panorama Sinpaş proje teslim tarihi!

Eymir Panorama Sinpaş projesinde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Ankara'da yükselen Eymir Panorama Evleri'nde teslimler 2018 yılında yapılacak...

sinpaş cevizli teslim tarihi Haberi

sinpaş cevizli teslim tarihi


Sinpaş GYO tarafından Bursa'da hayata geçirilen Bursa Modern projesinin son etabı olan Sinpaş Bursa Modern Cevizli etabında 440 adet konut bulunuyor. Toplamda 1.078 adet konutun yer aldığı Sinpaş Bursa Modern 232 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Sinpaş Bursa Cevizli etabında 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.



Sinpaş Bursa Modern Cevizli fiyat listesi;


75 - 78 metrekare 1+1 daireler 188 bin liradan,

82 - 118 metrekare 2+1 daireler 298 bin liradan,

138 metrekare 3+1 daireler 345 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ödemelerinde yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 10 kısım 24 ay sonra, yüzde 20 kısım 2 yıl sonra ödeniyor. Kalan konut bedeli için banka kredisi kullanılıyor.



Sinpaş Cevizli'de teslimler Temmuz 2013'te yapılıyor. Yüzde 70'i yeşile ayrılan Sinpaş Bursa Modern projesinde 26 bin...