15 / 05 / 2024

sinpaş gayrimenkul Aydos Country fiyat

sinpaş gayrimenkul Aydos Country fiyat

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Sinpaş Aydos Country Evleri'nde aylık 1.700 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country fiyatlar...

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.

Aydos Country 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aydos Country ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Çankaya gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesinde Yer Alan 1 adet taşınmaza ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO Marmaris gayrimenkulü 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli Marmaris İlçesi İçmeler mevkii 1598 ve 2518 parsellere ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Aydos Country 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Sancaktepe İlçesinde bulunan Aydos Country Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Gayrimenkul 0,69 TL fiyatla 200 bin pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,69 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 0,69 TL fiyatla 200 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,69 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 100 bin pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,68 TL fiyatla 100 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 100 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,71 TL fiyatla 100 bin adet alış işlemi  ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 400 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı paylarıyla ilgili 0,72 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ve 0,73 TL fiyatla 200 bin  adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi. 

Sinpaş Gayrimenkul 200 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 0,73 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi

Sinpaş GYO Kadıköy gayrimenkulü değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadıköy ilçesindeki 4 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

sinpaş gayrimenkul Aydos Country fiyat Haberi

sinpaş gayrimenkul Aydos Country fiyat

Sancaktepe Aydos Country fiyatlar bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje 900 tane daireden meydana geliyor. 


Aydos Country Evleri'nin ödeme planı kapsamında bir miktar peşin ödeme yapılıyor, yüzde 18'i 8 ay sonra ara ödeme şeklinde ödeniyor. Projede 2. ara ödeme ise Şubat 2017'de yapılıyor ve kalan bedel 30 ay taksitlendiriliyor.


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Aydos Country projesinde taksitler 1.700 TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Sosyal yaşam alanları içerisinde hamam, spor alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, güvenlik ve otopark yer alan Aydos Country Konutları'nda teslimlerin Mayıs 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor. 


Sancaktepe Aydos Country fiyatlar!

1+1 konutlar 287 bin...