03 / 05 / 2024

Sinpaş Gökorman dükkanları

Sinpaş Gökorman dükkanları

Eylül ayında satışa çıkan Sinpaş Gökorman projesine 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi. Böylece projedeki toplam bağımsız bölüm sayısı 428 oldu..

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen’deki dükkanlar kepenk indirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı şirket pandemi nedeniyle dükkanlara ihtarname gönderdi. İhtarname sonrası dükkanlar kepenk indirdi. 

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Sinpaş Gökorman güncel fiyatları!

Sinpaş Gökorman güncel fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Eşsiz mimarisi, orman manzarası, gökyüzünde yeşeren ağaçlarıyla projede satış süreci devam ediyor.

Sinpaş Gökorman'da salon salomanje keyfi!

Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Gökorman, çok özel manzara ve mimariye sahip, 60 metrekare salon salomanje daire seçenekleriyle villa konforunu büyük küçük her mekana taşıyor...

Sinpaş Gökorman dükkanları Haberi

Sinpaş Gökorman dükkanları

Geçtiğimiz ay gerçekleşen lansman toplantısı ile satışa çıkan Sinpaş Gökorman'da bağımsız bölüm sayısı 428 oldu. 420 konuttan meydana gelen projeye 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi.

Toplam 11 bin 262,64 metrekarelik alan üzerinde yükselen Sinpaş Gökorman 3 bin 46,67 metrekare bina oturumuna sahip.

Sinpaş Gökorman'da konut amaçlı A Blok, B Blok (Kule) ve Dükkan-Ofis amaçlı C Blok olmak üzere toplam 3 adet blok inşa edilecek.

Ümraniye'ye bağlı Dudullu Mahallesi'nde konumlandırılan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise  48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 

Sinpaş Gökorman'da, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yürüyüş parkuru ve dinlenme alanı gibi alanlar yer alıyor.

Projede fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor. Aylık 2 bin 292 TL'den başlayan taksitlerle...