27 / 04 / 2024

şinpaş gyo altıoran

şinpaş gyo altıoran

Sinpaş Yapı, Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi Altınoran'ı 21 Eylül'de tanıtacak.Tanıtım toplantısı Çankaya Oran’da gerçekleşecek

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Akiş GYO'nun altıncı kupon faiz oranı yüzde 4,8049!

Akiş GYO'nun 100 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli TRSAIGY92113 ISIN kodlu 3MTRLIBOR'a endeksli tahvilinin 10 Mart 2021'de ödenecek altıncı kupon faiz oranı yüzde 4,8049 olarak belirlendi.

Kiler GYO Altındağ binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankara İli Altındağ İlçesi Fehmiyağcı Mahallesi'nde, 1 Adet Hipermarket, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Depolu Dükkan, 2 Adet Ticari Depo'ya ilişkin değerleme raporu yayınlandı...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Altındağ Dışkapı Mağazası'na ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Sinpaş GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Edip GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Edip GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Mistral GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Mistral GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Servet GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Panora GYO 2017 yılına ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Panora GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Pera GYO 2017'ye ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Pera GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2017'ye ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

şinpaş gyo altıoran Haberi

şinpaş gyo altıoran




Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Sinpaş Yapı tarafından projelendirilen ve  Türkiye’de özel sektörün bugüne dek geliştirdiği en büyük konut projesi olan Altınoran’ın basın toplantısı 21 Eylül 2012 tarihinde düzenlenecek. 


Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik’in ev sahipliğinde Çankaya Oran’daki Altınoran Satış Ofisin’de saat: 10:30’da gerçekleşecek basın toplantısında projenin tüm detayları basınla paylaşılacak. 


444 19 74