28 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Hamdi Topçu

Sinpaş GYO Hamdi Topçu

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO'da net kar 2014'te 89 milyon TL'ye yükseldi!

Sinpaş GYO'nun 29 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında 2010-2015 yılları arasında Türk Hava Yolları'nın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Hamdi Topçu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Sinpaş’ta Hamdi Topçu dönemi başladı!

Bir süre önce Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılan Hamdi Topçu, Sinpaş GYO’nin Yönetim Kurulu’na seçildi. Topçu, "Tecrübemi, bilgi birikimimi bu sektöre aktaracağım" dedi.

Hamdi Topçu Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nda!

Sinpaş GYO’nun 29 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, Hamdi Topçu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Sinpaş GYO İncek Life vaziyet planı!

Sinpaş GYO İncek Life vaziyet planı kapsamında detaylı proje bilgileri haberimizin devamında yer buluyor...

Sinpaş GYO Bosphorus City'de: 250 bin 644 TL'ye!

Sinpaş GYO tarafından Halkalı'da inşa edilen Bosphorus City'de daire fiyatları 250 bin 644 TL'den başlıyor...

Sinpaş GYO Liva Turkuaz'da 1+1 daire 170 bin 100 TL!

Liva Turkuaz'da 12 ay ödeme yapmadan daire sahibi olunabilir. Sinpaş Gyo Liva Turkuaz'da daire fiyatları 170 bin 100 TL'den başlıyor...

Sinpaş GYO Bursa Modern Projesine büyük ilgi!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO’nun Bursa’da ki projesi Bursa Modern, Rusya’nın petrol, tekstil ve AVM sektörü devlerinden yatırımcı Rus işadamları tarafından büyük ilgi gördü...

Sinpaş GYO’dan Anneler Günü’ne özel 15.000 TL indirim!

Sinpaş GYO kampanya kapsamında 10-12 Mayıs tarihlerinde tüm projelerinde 15 bin TL indirimle ev sahibi olmak mümkün...

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üye adayları belli oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üye adayları hakkında açıklama yaptı...

Sinpaş GYO Hamdi Topçu Haberi

Sinpaş GYO Hamdi Topçu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) görevinden ayrılan yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. Son dönemde artan iş yükü dolayısıyla ayrılmak istediğini bildirdi.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Sayın Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu'muzda uzun yıllar bağımsız Yönetim Kurulu üyemiz olarak bulunmuş, bu süre içerisinde Şirketimize çok kıymetli katkılar sağlamış ve kendisinden istifade edilmiştir. Son dönemde artan iş yükü dolayısıyla ayrılmak istediğini bize bildirmiş, karşılıklı mutabakatla ayrılma isteği kabul...