04 / 05 / 2024

sinpaş gyo içmeler

sinpaş gyo içmeler

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO'nun Marmaris İçmeler'deki 2 arsasının değerleme raporu!

Sinpaş GYO Muğla Marmaris İçmeler'de yer alan 1598 ve 2518 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin 8'inci maddesi değişti!

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8'inci maddesine ilişkin ekte yer alan tadil tasarısında belirtiğildiği şekilde değiştirilmesi için Ticaret Bakanlığı'ndan izin alındı.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 4 milyar TL'ye yükseltildi!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Finans Şehir'de 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

Sinpaş GYO Marmaris'teki taşınmazları için GYO kuracak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu toplantısında paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun sermayesi 4 milyar TL'ye çıkacak!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

sinpaş gyo içmeler Haberi

sinpaş gyo içmeler

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla İli Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinde yer alan 2 adet arsa yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun Muğla İli Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesinde yer alan 1598 ve 2518 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için