02 / 05 / 2024

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe İlçesi, Lagün Projesi'nde yer alan ve mülkiyetinde olan gayrimenkullere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Lagün Projesi'nde yer alan gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporu revizesini KAP'a bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Lagün Projesi'ndeki gayrimenkullerine ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması ve değerleme raporu...

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda'yı 7.6 milyon TL'ye satın aldı!

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda ve Hayvancılık A.Ş. unvanlı şirketin paylarının tamamını nominal değeri olan 7 milyon 650 bin TL bedelle devraldı.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi tescillendi!

Sinpaş GYO tarafından şirketin kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi tescillendi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO Finans Şehir'de 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsasını 55.1 milyon TL'ye satıyor!

Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde bulunan taşınmazın Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devrini SPK onayladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylandı. 

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devri onaylandı!

SPK, Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Yapı'nın tam bölünmesi suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerin bir bölümünün devralınmasını onaylandı. 

Sinpaş GYO'nun Sinpaş Yapı'yı devralmasını SPK değerlendiriyor!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerden bir kısmının Sinpaş GYO tarafından devralınması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun değerlendirmesi devam ediyor.

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu Haberi

Sinpaş GYO Lagün Projesi değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


"İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Lagün Projesi'nde yer alan ve mülkiyetimizde olan gayrimenkullere ilişkin Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) uyarınca hazırlanan değerleme raporu aşağıda yer almaktadır."


Değerleme raporu için