09 / 05 / 2024

sinpaş gyo modern bursa

sinpaş gyo modern bursa

Bursa Nilüfer Lions Kulübü, Kent Meydanı AVM ve Sinpaş GYO tarafından 15 Aralık 2012'de, geliri Nilüfer Lions Alzheimer Sosyal Hizmet Evi projesine bağışlanacak olan Yılbaşı Alışveriş Şenliği düzenlenecek...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da garantili satış!

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş Bursa Modern projesi satılık daire fiyatları!

Ana teması su olan Sinpaş Bursa Modern projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. 2007 yılının Haziran ayında yapımına başlanan Bursa Modern projesinde 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Sinpaş Bursa Modern'de yüzde 11 fiyat avantajı!

Bursa’nın uluslararası ödüllü ve en büyük tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, sizi tatil köyü konforunda bir hayata davet ediyor.

sinpaş gyo modern bursa Haberi

sinpaş gyo modern bursa

Sinpaş GYO Bursa Modern'de düzenlenecek olan Bursa Nilüfer Lions Kulübü Yılbaşı Alışveriş Şenliği'nin tanıtım toplantısı 5 Aralık saat 14.00'de Bursa Modern Çarşı'da yapılacaktır.


15 Aralık tarihindeki şenliğe katılanlar, tiyatrodan alışverişe birçok etkinliğe katılarak hem keyifli bir gün geçirecek, hem de Alzheimer hastaları için yardımda bulunmuş olacaklar.


Yarınki toplantıya katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.


Tarih: 5 Aralık 2012 Çarşamba

Yer : Sinpaş GYO Bursa Modern / Bursa Modern Çarşı

Saat :...