17 / 05 / 2024

Sinpaş GYO yatırımcıları spk

Sinpaş GYO yatırımcıları spk

2007'de halka açılan ve hayal kırıklığı yaratan Sinpaş GYO, yatırımcıları isyan ettirdi. Hisseleri dibe vuran şirketin bilançosunda usulsüzlük olduğunu iddia eden yatırımcılar SPK'ya başvurdu.

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

AVM'lerin kira gelirindeki yükseliş GYO yatırımcılarının beklentilerini artırdı!

Kira gelirleri hızla artıyor. Bu durum AVM’lerin gelirlerini de etkiliyor. AVM’lerin kira gelirindeki hızlı yükseliş GYO yatırımcısının beklentisinin de artmasına neden oluyor.

Sinpaş GYO'nun toplantılarına HES kodu şartı!

Sinpaş GYO yatırımcılarına Olağanüstü Genel Kurul toplantısına elektronik olarak katılmalarını tavsiye etti. Toplantıya fiziki olarak katılmayı düşünen yatırımcılarına ise HES kodu şartı arandığını bildirdi.

Özgür Fırat Certel, Sinpaş GYO Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Özgür Fırat Certel'in Sinpaş GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Emlak Konut GYO, sektör ve ülke ekonomisine katkı sunmaya aralıksız devam ediyor. Şirket, yeni yatırımlar ve proje teslimlerini hızla sürdürüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, gayrimenkulün yatırımcılar için en doğru yatırım aracı olduğunu söyledi.

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Mistral GYO sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi. 

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO yatırımcıları SPK'ya başvurdu!

2007'de halka açılan ve hayal kırıklığı yaratan Sinpaş GYO, yatırımcıları isyan ettirdi. Hisseleri dibe vuran şirketin bilançosunda usulsüzlük olduğunu iddia eden yatırımcılar SPK'ya başvurdu.

İstanbul, Anadolu gayrimenkul yatırımcılarının çekim merkezi haline geldi!

İstanbul'daki markalı projelerini Anadolu şehirlerine taşıyan Sinpaş ve Soyak'tan sonra Anadolulu konut üreticileri, İstanbul'a yöneldi. İstanbul bir anlamda Anadolu merkezli gayrimenkul yatırımcılarının çekim merkezi haline geldi...

Sinpaş GYO yatırımcıları spk Haberi

Sinpaş GYO yatırımcıları spk

2007'de halka açılan ve hayal kırıklığı yaratan Sinpaş GYO, yatırımcıları isyan ettirdi. Hisseleri dibe vuran şirketin bilançosunda usulsüzlük olduğunu iddia eden yatırımcılar SPK'ya başvurdu.


Haziran 2007'de halka açılan ve gerek şirket gerekse hisse performansı açısından büyük hayal kırıklığı yaratan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), borsadaki yatırımcılarını isyan noktasına getirdi. Hisse fiyatı 6 yılın en düşük seviyesinde bulunan Sinpaş GYO'da şirketin piyasa değeri, halka açılırken belirlenen değerinin üçte birine geriledi. Yatırımcıların, Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) şikayet dilekçesi ile başvurmasında ise kârlı projelerin halka açık olmayan grup şirketlerine yaptırılması ve en önemlisi gelir tablosunda özellikle yönetim giderlerinin sektör ortalamasının çok üstünde bulunması etkili oldu. Sinpaş GYO'nun borsadaki 11 binin üstündeki yatırımcısını harekete geçtiren en çarpıcı veri gelir tablosundaki pazarlama ile yönetim giderleri...