12 / 05 / 2024

sinpaş kampanya 2016

sinpaş kampanya 2016

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018!

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Sinpaş imzası ile inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

Sinpaş Finans Şehir'de 402 bin TL'ye varan indirimler!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 24 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde 402 bin TL'ye varan indirim imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 30 evde geçerli olacak.

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da garantili satış!

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Sinpaş'tan süper fırsat!

Sinpaş, Aydos Country, Metrolife ve Gökorman projelerinde süper fırsat sunuyor. Kampanya Metrolife ve Gökorman projelerinde geçerli olacak. 1-20 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak...

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya!

Sinpaş Altınoran'da Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Projede 2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer alıyor...

Sinpaş Metrolife'ta süper plan kampanyası! 

Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş Metrolife da dahil tüm projelerinde kampanya hazırladı..

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından dün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı.

Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

sinpaş kampanya 2016 Haberi

sinpaş kampanya 2016

Sinpaş, 06 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış bedeli üzerinden tam 25.000 TL özel Ramazan indirimi uygulayacak.


Sinpaş’tan Liva ve Köyceğiz için birbirinden avantajlı ödeme koşulları

Peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda %20 peşin indirim iskontosu uygulanacak. Peşin ödemelerde her iki projede de direk tapudan satış imkânı bulunuyor. Banka kredisi ile ödeme yapmak isteyen müşterilerimize Sinpaş’a özel faiz oranları sunulacaktır. Şirket bünyesinde ise 40 aya kadar vade imkânı sunulmaktadır.


Liva’da yaşam

Yaşamın başladığı Liva Turkuaz, sağladığı ulaşım kolaylıklarının yanı sıra sakinlerine sunduğu sosyal donatılarla da fark yaratıyor. Proje sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite...