03 / 05 / 2024

sinpaş liva günde 33 tl

sinpaş liva günde 33 tl

İstanbul Anadolu yakasının giderek değer kazanan ilçelerinden Sultanbeyli’de yer alan Sinpaş Liva, son kampanyası ile çok konuşuluyor. “Günde 33 TL’ye ev sizin!” kampanyası ile merak uyandıran Liva Turkuaz, hemen teslim avantajı da sunuyor...

Sinpaş Liva 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Liva Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Liva 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Liva Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Gökorman 2017 fiyat listesi!

Sinpaş GYO Gökorman 2017 fiyat listesi 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gökormen Evleri'nde cazip ödeme fırsatları sunuluyor...

Sinpaş Liva’da Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim!

Yaşamın başladığı Sinpaş Liva’da kalan son daireler için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı. Sinpaş, stoklarda kalan 2+1 ve 3+1 daireler için, 5-13 Mart tarihleri arasında Dünya Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Liva'da peşin ödemeye yüzde 30 indirim!

İstanbul Anadolu yakasında göl ve bahçe donatıları sunan Sinpaş Liva’dan ev sahibi olmak isteyenler için avantajlı fiyat kampanyasında son gün 31 Aralık. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli fiyatları!

Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli fiyatları konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Dairelerin 53 - 214 metrekare şeklinde dizayn edildiği projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Sultanbeyli Sinpaş Liva son durum!

Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde keyif dolu bir yaşam başladı. Sinpaş Liva’da göl ve bahçe keyfinin tadını çıkarın!

Sinpaş Liva Evleri'nde Anneler Günü’ne özel bahar panayırı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde anneler gününe özel düzenlenen bahar panayırı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık!

Sinpaş Liva Turkuaz satılık dairelerin büyüklükleri 53 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de, Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor .

Sinpaş Liva Turkuaz bahar kampanyası!

Liva projesinde, avantajlı ödeme planı alternatifleri ve %15 erken bahar indirim fırsatı kampanyası ile göl manzaralı eviniz hazır. Hemen teslim avantajı ile birlikte Sinpaş Liva’ya bahar erken geldi.

Sinpaş Liva 40 yılın fırsatı için son 2 gün!

Daire teslimleri hemen yapılan Sinpaş Liva 40 yılın fırsatı için son 2 gün. Satışları devam eden projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 401 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Liva Evleri 40. yıl kampanyası!

Satış süreci devam eden Sinpaş Liva Evleri 40. yıl kampanyası kapsamında son 40 ev. Daire teslimleri hemen yapılan projede konut fiyatları 362 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.

sinpaş liva günde 33 tl Haberi

sinpaş liva günde 33 tl

Son yıllarda yapılan yatırımlarla Anadolu yakasının giderek değer kazanan ilçelerinden Sultanbeyli’de yer alan Sinpaş Liva, son kampanyası ile çok konuşuluyor! “Günde 33 TL’ye ev sizin!” kampanyası ile merak uyandıran Liva Turkuaz, hemen teslim avantajı da sunuyor. Liva Turkuaz’ın, 1+1’den 4+1’e kadar dekorasyonu tamamlanmış konut seçenekleri ve ödeme planları ile ilgili 444 1974 no’lu telefondan bilgi alınabiliyor.

Gayrimenkul sektöründe 40. yılına girmeye hazırlanan Sinpaş Yapı, TEM bağlantı yolları, yakın güzergahtaki üçüncü köprü ve metro projesi ile İstanbul’un hem kalkınma hem de ulaşım anlamında değer kazanacak bölgelerinden biri olan Sultanbeyli’de yükselen Liva projesinde ses getiren yeni bir kampanyaya imza atıyor. Liva Turkuaz, günde sadece 33 TL’ye, üstelik dekorasyonlu ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Türkiye’de ilk defa, uzun vadeli ödeme kolaylığı sağlayan mortgage...