09 / 05 / 2024

sinpaş liva nasıl teslim

sinpaş liva nasıl teslim

Sinpaş Liva projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden projede son 40 adet ev buluyor. İşte Sinpaş Liva Evleri ödeme planı...

Sinpaş Liva 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Liva Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Liva 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Liva Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO'dan 'Markalar Nasıl Büyür 2' kitabı!

Sinpaş GYO'nun 'Markalar Nasıl Büyür' kitabının ikincisi piyasaya sunuldu. Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alınan 'Markalar Nasıl Büyür 2' bir solukta okunabilecek nitelikte.

Sinpaş GYO yeni kitabı Markalar Nasıl Büyür'ü yayınladı!

Sinpaş GYO iş dünyasının beklentilerine yönelik yeni kitabı ‘Markalar Nasıl Büyür’ün ikinci sayısını yayınladı. Kitap Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alındı.

Sinpaş Liva satılık daire fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sinpaş Liva satılık daire fiyatları 445 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Sinpaş Liva'da yüzde 10 peşinatla bitmiş daire!

Sinpaş Liva'da yüzde 10 peşinatla bitmiş daire sahibi olabilirsiniz. Sinpaş Liva'da 2+1 daireler 445 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Liva'da peşin ödemeye yüzde 30 indirim!

İstanbul Anadolu yakasında göl ve bahçe donatıları sunan Sinpaş Liva’dan ev sahibi olmak isteyenler için avantajlı fiyat kampanyasında son gün 31 Aralık. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Sinpaş Liva Turkuaz'da Sonbahar'a özel kampanya!

Sinpaş, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, Sonbahar'a özel bir kampanya düzenlendi. Liva, yılın son kampanyası ile özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor.

Sinpaş Liva'da peşin ödemelerde indirim!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sinpaş Liva'da peşin ödemelerde indirim yapılıyor. İşte, kampanya detayları...

Sultanbeyli Sinpaş Liva son durum!

Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde keyif dolu bir yaşam başladı. Sinpaş Liva’da göl ve bahçe keyfinin tadını çıkarın!

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık!

Sinpaş Liva Turkuaz satılık dairelerin büyüklükleri 53 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de, Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor .

Sinpaş Liva Turkuaz erken bahar fiyatları!

Sinpaş Liva Turkuaz erken bahar fiyatları 2+1'lerde 358 bin 500 TL'den başlıyor. Yüzde 15 indirim uygulanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

sinpaş liva nasıl teslim Haberi

sinpaş liva nasıl teslim

Toplamda 824 adet daireden meydana gelen Sinpaş Liva Sultanbeyli'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası kapsamında Liva Evleri'nde ara ödemesiz, banka kredisiz ve vade farksız ödeme kolaylığı sağlanıyor. Sinpaş Liva Evleri ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.


Sinpaş Liva Rezidans'ta 2 oda 1 salon konutlar 401 bin 900 liradan, 3 oda 1 salon konutlar 476 bin liradan, 3,5 oda 1 salon konutlar ise 505 bin 50 liradan başlangıç gösteriyor.


Liva Sinpaş Evleri'nin sosyal yaşam alanları arasında; fitness center, otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, güvenlik, sauna, tenis kortu, Türk hamamı bulunuyor.


Sinpaş Liva Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 20...