02 / 05 / 2024

sinpaş ne kadar ciro hedefliyor

sinpaş ne kadar ciro hedefliyor

Sinpaş GYO'nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi. Sinpaş GYO, yıl sonunda ise 1 milyar TL ciro hedefliyor

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Peki Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesi 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Aydos Country Sinpaş ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Peki Aydos Country Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip. Peki Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

sinpaş ne kadar ciro hedefliyor Haberi

sinpaş ne kadar ciro hedefliyor


Bu yılın ikinci yarısında dört yeni proje sunmaya hazırlanan Sinpaş GYO, 2014 yılı sonunda 1 milyar TL ciro hedefliyor. 2014 ilk 6 ayında faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyuran Sinpaş GYO yılın ilk yarısındaki satışlarının adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdiğini açıkladı. 


İlk altı aylık dönemde İstanbul’da EgeYakası, Ankara’da İncek Blue projelerini lanse eden Sinpaş GYO, ikinci altı ayda dört yeni projesini daha sunmaya hazırlanıyor. Geçen yılın ilk altı ayında 412 satış ve 220 milyon TL’lik bir satış cirosu elde eden Sinpaş GYO, 2014’ün ilk altı ayında ise 723 adet satış gerçekleştiriken, 376 milyon TL ciroya ulaştı. 


Ekonomi basınıyla iftarlı bir basın toplantısında biraraya gelen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş Grubu olarak 40. yaşlarını kutladıkları...