04 / 05 / 2024

Sinpaş Palace

Sinpaş Palace

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları!

Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ümraniye Sinpaş Palace satılık!

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

2003 yılında Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş!

2003 yılında Çekmeköy'de inşa edilecek Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş. Sitedeki konutlar 31 milyar 400 milyon lira peşinat, 3 milyar 634 milyon lira aylık taksitlerle satılıyormuş.

Ottomare Palace'de 62 suit dairenin satısı başladı!

Sinpaş Yap 'nın istanbul'da Bakırköy sahil yolu üzerindeki deniz cepheli hayata geçirdiği Ottomare Palace projesindeki özel suit daireler de satışa sunuldu.62 dairenin fiyatları 1 milyon 38 bin lira TL ile 3.9 milyon lira arasında değişiyor.

İstanbul Palace projesinin havadan en yeni görüntüleri!

Sinpaş Yapı tarafından Çekmeköy bölgesinde hayata geçirilen İstanbul Palace projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Sinpaş Lagün'de 631 bin 500 TL'ye!

Sinpaş Lagün'de Modern Göl Evleri'nin satışta olduğu Lagün Su'da fiyatlar 631 bin 500 TL'den başlıyor

Sinpaş GYO üç ayda 334 konut sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 31 Aralık 2009 tarihinden itibaren toplam 334 adet konut sattığını açıkladı

Ottoman Palace AVM yapacak!

Ottoman Palace, Landmark Group ile uydu kent projesi içine alışveriş merkezi yapacak

Deluxia Palace'ta 358 bin 100 TL'ye 2+1!

Batı Ataşehir'de inşa edilen Deluxia Palace'ta 98 metrekarelik 2+1'ler 358 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 225 bin 222 TL'ye!

Sinpaş  GYO, Bosphorus City'den sonra; Küçükçekmece'de, projenin yan parselinde İstanbul Sarayları projesine başlıyor

Sinpaş, Çankaya'da 21.4 milyon dolarlık arsa aldı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Çankaya'da 21 milyon 400 bin dolara arsa satıldı

Sinpaş Bosphorus City'den dev puzzle aktivitesi!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve güvenilir kuruluşlarından Sinpaş GYO, alışveriş merkezlerinde eğlenceli bir aktivite başlattı

Sinpaş Palace Haberi

Sinpaş Palace

Sinpaş Palace Residence'de 2 bin 500 adet konut mevcut. İlk etabı 13 ve 5 katlı 2 bloktan oluşan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Ümraniye Sinpaş Palace satılık konut seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Firma bünyesinde ya da banka kredisiyle taksit uygulanan proje 88 bin 733 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde yükselen Sinpaş Palace Evleri Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projenin 1. etabında 160 adet konut bulunuyor. 


Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında olan Sinpaş Palace Rezidans'ın sosyal donatı alanları içerisinde; fitness salonu ve yüzme havuzu, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, SPA ve spor alanlarına yer veriliyor. 


Ümraniye Sinpaş Palace satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. Projenin satış ofisi telefon numarası...