02 / 05 / 2024

Sinpaş Queen projesinin adı belli oldumu

Sinpaş Queen projesinin adı belli oldumu

Sinpaş GYO, İstanbul 'un rezidans bölgesi olarak öne çıkan Bomonti 'de 900 konutluk Sinpaş Queen Bomonti projesine Eylül ayında başlıyor.

Sinpaş Kızılbük Thermal projesinin ÇED raporu yeterli ve uygun bulundu!

Sinpaş Kızılbük Thermal projesinin ÇED olumlu kararının iptal edilmesi davasında yeni bir gelişme yaşandı ve ÇED raporu yeterli bulunarak, iptal davasının reddine karar verildi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davasındaki son durumu açıkladı. Peki dava sonuçlandı mı? 

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de yer alan Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş GYO Queen Bomonti 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Şişli ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde yer alan 994 ada 57 parselde bulunan Queen Bomonti projesine ait 39 adet bağımsız bölüm, 994 ada 54-55 ve 56 parsellere ait 3 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş Queen Bomonti'de fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Queen Bomonti projesinde metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 15 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Sinpaş Finans Şehir projesinin ÇED süreci başladı!

Sinpaş Finans Şehir projesinin ÇED süreci başladı. Proje 127 milyon 508 bin 749 TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Sinpaş Queen Bomonti'te yüzde 5 peşinat 60 ay vade imkanı!

Bomonti’de çok özel bir projeyi hayata geçiren Sinpaş, Queen Bomonti ile şehrin içinde ama karmaşadan uzak, huzurlu ve kaliteli yaşamın konforunu sunuyor. 

Sinpaş Time projesinin tüm detayları! 440 bin TL'ye!

Sinpaş  finans üssünde yepyeni bir karma projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 1+0 dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlayan proje Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda bulunuyor. 

Sinpaş Queen Bomonti ödeme planı 2018!

Sinpaş GYO imzası taşıyan  Bomonti Queen Central Park projesinde 4 bin 950 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor..

Queen Bomonti Sinpaş taksitleri!

Queen Bomonti Sinpaş taksitleri 4 bin 950 TL'den başlıyor. Projede en düşük konut bedeli 653 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Queen Bomonti Şubat 2018 fiyatları!

Sinpaş Queen Bomonti Şubat 2018 fiyatları 653 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 1.080 bağımsız birim bulunuyor.

Sinpaş Queen Central Park fiyatlar 2017 güncel!

48 katlı tek kule şeklinde yükselen Sinpaş Queen Central Park projesi 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte Sinpaş Queen Central Park fiyatlar 2017 güncel...

Sinpaş Queen projesinin adı belli oldumu Haberi

Sinpaş Queen projesinin adı belli oldumu

Tasarımlarının sır gibi saklandığı, İstanbul silueti içerisinde sembol olarak öne çıkacağı belirtilen Sinpaş Queen Bomonti projesinin zirve noktası taç şeklinde olacak Son yıllarda birbiri ardına kulelerin yükseldiği İstanbul'un Bomonti bölgesindeki projelerin yanına yeni bir rezidans daha katılıyor. Bölgedeki 15 dönümlük arazide iki yıl önce hayata geçireceği Time Residence projesinde diğer ortak Taşyapı'nın payını aldıktan sonra değişikliğe giden Sinpaş GYO, eylül ayında satışa çıkaracağı projesi hakkında ilk ipuçlarını verdi. Adı Sinpaş Queen (Kraliçe) Bomonti olarak belirlenen ve Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projede yaklaşık 900 konut bulunacak. Projede bölgedeki mevcut yükseklik sınırını geçmeyeceklerini anlatan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Siluete de olumlu katkımız olacak" dedi. 



'BÖLGE BİNALARI OLUMLU DEĞİL' 

Bomonti'de Anthill ile Hilton Oteli arasında başlayacakları projenin İstanbul silueti içerisinde bir sembol...