12 / 05 / 2024

sinpaş Rekabet Avantajının Sonu

sinpaş Rekabet Avantajının Sonu

Hayata geçirdiği farklı konseptteki projeleri ile olduğu kadar, 7 yıldır iş dünyasına yönelik yayımladığı kitaplarla da dikkat çeken Sinpaş GYO, bu kez Rita Gunther McGrath’in ‘Rekabet Avantajının Sonu’ adındaki ödüllü kitabını iş dünyasıyla paylaşıyor

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Hyundai'den çok konuşulacak kampanya! Şimdi al, Aralık'ta öde avantajını kaçırmayın

Mayıs ayında Hyundai'nin çok tutulan araç kampanyaları arasına ilave edilen özel kampanya için son günlere doğru geliniyor. Hyundai'nin türlü popüler modellerinde öne çıkan "Şimdi al, Aralıkta öde" avantajı için son çağrı yapıldı. Kampanyanın detayları haberimizde.

Altın borcu olanlar varsa bu habere kesinlikle bakın! İslam Memiş herkesi uyardı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ücretlerinin yakın bir zamanda yükseleceğini ve bu çıkışın avantajını kaçırmak isteyenlerin dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Memiş, altın ücretlerinin çıkışının zamanının yaklaştığını söyledi.

Klima satın alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeli? Elektrik tasarrufu için neler yapmalı?

Bütçesi uygun olanlar sıcaklar bastırmadan klima satın almak için şimdiden piyasa araştırmasına başladı. Ancak seçim yaparken fiyat avantajının yanı sıra daha az enerji sarfiyatı yapan modeller öne çıkıyor.

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı

Arçelik'ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın

MC 6056 I Gurme Şef Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici fiyatı merak ediliyor. Web sitesinden girip Arçelik'ten Seçili Beyaz Eşya ile birlikte Küçük Ev Aleti veya TV alımında  1.599 TL İndirim avantajını değerlendirmek için haberimizi okuyun.

Bu pahalılıkta bu ucuzluk! Hepsi Buradanın bu avantajını kaçırmayın!

Tam bir fiyat performans ürünü olan Vestfrost buzdolapları fiyatların yükseldiği günümüzde en çok tercih edilen ürünler arasında. Hepsi burada aracılığı ile ulaşabileceğiniz buzdolapları hakkın da detaya haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Vestfrost VF 1268 300 lt Statik Buzdolabı fiyatı ne kadar? İş

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC, bankasına müşteri olana '180 TL Değerine Varan MilPuan hediye' kampanyasını ilan etti. Kısa mesaj yöntemi ile sahip olacağınız avantajın detayları haberimizde.

Honda CR-V SUV'un tadını aldıracak! Honda CR-V Ocak ayı fiyatı ne kadar?  13 Ocak 2023 fiyat listesi

Honda CR-V modeli, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyaları ile insanları cezbediyor. Ayrıca Honda yetkili servislerinde CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Peki Honda CR-V fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Hibriti yaşatan araba Honda HR-V e:HEV ! Büyük imkanları sakın kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni Honda HR-V e:HEV hibrit modeli, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyaları ile insanları cezbediyor. Ayrıca Honda yetkili servislerinde CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Peki Honda HR-V e:HEV fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Elektrikli araçta kıyasıya rekabet başlıyor, Tesla ile Togg aynı anda Türkiye yollarına çıkıyor!

Türkiye yollarında Tesla ile Togg’un kıyasıya rekabeti başlıyor. Peki bu araçların satış fiyatları ne olacak, hangisi Türkiye'de rekabet avantajı sağlayacak?

Market savaşlarında yeni perde! Rekabet yasasını ihlal etmekle suçlanan Migros'tan flaş açıklama

Migros Ticaret, Rekabet Kurumu tarafından verilen 'Kanun'un 4. maddesinin ihlal edildiğine ilişkin hükmün iptali istemiyle' yargıya başvuracağını duyurdu.

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

sinpaş Rekabet Avantajının Sonu Haberi

sinpaş Rekabet Avantajının Sonu

Türkiye’nin ilk temalı konut projelerine imza atarak farklılığını ortaya koyan ve gayrimenkul sektörüne önderlik eden Sinpaş GYO, iş dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Howard Gardner’ın ‘Geleceği İnşa Edecek 5 Zihin’, Daniel Gilbert’in ‘Mutluluk Üzerine Çeşitlemeler’, Philip Delves Broughton’un ‘Harvard Business School’da Size Ne Öğretirler?’, Philip Kotler’ın ‘Pazarlama 3.0’ ve Ruth Spellman’ın ‘Yeni Liderlik’ isimli kitaplarının ardından Sinpaş GYO, yepyeni bir kitapla iş dünyasıyla buluşuyor.

Columbia Business School profesörü ve dünya çapında tanınan bir strateji uzmanı olan Rita Gunther McGrath’in, 2013 yılında strateji dalında seçkin başarı ödülü almaya hak kazanan kitabı ‘Rekabet Avantajının Sonu’, günümüzün stratejik gerçeklikleri ve rekabet hakkında nasıl düşünüleceği konusunda yöneticilere önemli ipuçları veriyor. 

Günümüz iş dünyası ve rekabet koşulları içinde bir kaynak kitap olma özelliğini taşıyan ‘Rekabet Avantajının...