29 / 04 / 2024

Honda CR-V SUV'un tadını aldıracak! Honda CR-V Ocak ayı fiyatı ne kadar?  13 Ocak 2023 fiyat listesi

Honda CR-V SUV'un tadını aldıracak! Honda CR-V Ocak ayı fiyatı ne kadar?  13 Ocak 2023 fiyat listesi

Honda CR-V modeli, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyaları ile insanları cezbediyor. Ayrıca Honda yetkili servislerinde CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Peki Honda CR-V fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Genel Bakış

Aktif ön ızgara, 19” özel jantlar ve panoramik fonksiyonlu cam tavan gibi birçok özellik ve insan için mühendislik göfrevi ile CR-V sizin için dizayn edildi.

1.5 L VTEC Turbo Motor

1.5L motor, VTEC teknolojisi aracılığı ile benzin ve hava karışımını uygun düzeyde tutuyor. Böylece CR-V, 193 PS ve 243 Nm tork üretip az yakıt tüketiyor.

 Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi,  otomobil veya yayayla çarpışma ihtimali söz konusu olduğunda sizi tehlikelere karşı uyarıyor ve olası çarpışmanın  hem şiddetini hem de tehlikesini en aza indirgemek için hızınızı ayarlıyor.

Uyarlanabilir Hız Sabitleyici ve Otomatik Dur Kalk fonlsiyonuna Sahip Hız Sabitleyici özellikleri, CR-V'nin trafikte hızını takip edip uygun durumlarda müdahale ediyor. Ayrıca öndeki aracın durumuna göre durup ilerleyebilmenizi sağlıyor.

 Honda CR-V SUV un tadını aldıracak! Honda CR-V Ocak ayı fiyatı ne kadar?  13 Ocak 2023 fiyat listesi

Honda SENSING’in Şerit Koruma Destek Sistemi, arabanın şerit ortasında kalmasına yardımcı oluyor ve seyir boyunca direksiyon düzeltme gereksinimini azaltıyor.  Böylece CR-V hem daha az stresli hem de daha sakin bir sürüş tecrübesi sunuyor.


Geri Dön