29 / 04 / 2024

Sinpaş tan ankaraya marina

Sinpaş tan ankaraya marina

Sinpaş, Çankaya Oran’da inşa edeceği Marina Ankara projesinin ilk etabı Marina Towers’ı satışa sundu. Reklamlarında Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu’nun rol aldığı, 1.5 milyar liralık projede teslimler Mart 2018’de yapılacak

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Sinpaş'tan tarihin en düşük tarihin en düşük kredi oranı fırsatı!

Sinpaş ev almak isteyenlere tarihi kredi oranıyla kaçırılmayacak bir fırsat yaratıyor. 0.64 oran, 15 yıl vade ve 12 ay ödemesiz sağlanan planla Sinpaş yeni bir kapı aralıyor.

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Sinpaş’tan ev alma zamanı!

45 yıldır yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncüsü haline gelen Sinpaş, ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Firma 2019 yılının son çeyreğinde projelerini 0,75 vade oranıyla tüketiciye sunuyor.

Sinpaş'tan 180 ay vade fırsatı!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, 45 yılda inşaat sektörünün en güvenilen markalarından birini nasıl inşa ettiklerini söyledi.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş'tan son dakika fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 44 yıllık deneyimiyle yeniliklerin öncüsü Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere son dakika fırsatı sunuyor.

Sinpaş Finans Şehir’de 2019 yılı ekonomi değerlendirmesi yapıldı!

Uluslararası Finans Merkezi’nin yanında yükselen Sinpaş Finans Şehir”in Tanıtım Ofisi 24 Kasım Cumartesi günü çok özel bir toplantıya ev sahipliği yaparak konuklarını ağırladı. 

Sinpaş tan ankaraya marina Haberi

Sinpaş tan ankaraya marina

Sinpaş Yapı 1.5 milyar lira yatırımla Ankara’da Çankaya’nın Oran bölgesinde hayata geçireceği 2 bin 518 konutluk Marina Ankara projesine başlıyor. Projenin ilk etabı olan 912 konutluk Marina Towers’ın lansmanını yapan şirket fiyatları 284 bin liradan başlayan daireleri satışa sundu. Projenin yüzde 20’sini ön talep döneminde satan Sinpaş Yapı, Marina Towers reklamlarında sanatçı Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu’nu oynattı.


Marina’nın yanında Portofino ve Sardunya etaplarında 2 bin 518 daireye ulaşılacak projenin Mart 2018’de teslim edilmesi hedefleniyor. Hülya Avşar’ın da katıldığı Marina Ankara projesi tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, 2015’te toplam 6 milyar liralık yatırım kararı aldıklarını, bunun 1.5 milyar dolarını Marina Ankara için kullanacaklarını söyledi.



BU YIL 10 PROJESİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARACAK

Çelik bu yıl toplam 10 proje...