03 / 05 / 2024

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 



Son günlerde gerek şehir dışından gelip yerleşmek için gerekse başkentli olup evlerini yenilemek isteyenlerin artan yeni ev arayışına üç farklı proje ile cevap veren Sinpaş, güvenli ve ayrıcalıklı yaşam alanlarını daha çok kişiyle buluşturmak için düğmeye bastı.

Verilen bilgilere göre, Çankaya/Oran bölgesinde yer alan zengin sosyal donatılarıyla ön plana çıkan Sinpaş projeleri; Altınoran, Marina  Ankara  ve Ege Vadisi’nde yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Yüzde 20 indirimle başkentte yepyeni bir ev


Başkentte hayalleri süsleyen bir yaşam için Sinpaş’ın sunduğu mart ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya ile konut sahibi olmak ve sayısız sosyal donatıların yer aldığı Altınoran, Ege Vadisi ve Marina Ankara’da yepyeni bir yaşam kurmak mümkün olacak.

Sinpaş tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Ege sahillerinin güzellikleri başkentte

Verilen bilgilere göre, Ankara’ya Ege konseptini getiren Sinpaş’ın Ege Vadisi projesi, yılın 365 günü keyif sürülebilecek 4 mevsim plajlı havuzuyla yaz kış, evinizde yaşarken tatil tadında bir hayat sunuyor. Bir konuttan öte tatili her mevsimde ayağınıza getiren Ege Vadisi, SPA ve wellness center, Türk hamamı, sauna, spa, jakuzi ve buhar odası gibi imkanlarıyla kentteki bir yaşam alanından daha fazlasını sunuyor. Ödüllü örnek daireleriyle Ege konseptinde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon sunan Ege Vadisi, Kızılay’a sadece 10 dakika mesafede yükseliyor.

Başkent Ankara’ya Ege konseptini getiren Sinpaş’ın Ege Vadisi projesi, yılın 365 günü keyif sürülebilecek 4 mevsim plajlı havuzuyla, yaz kış tatil tadında bir hayat sunuyor.
 
Tatil keyfini her mevsim yaşatan Ege Vadisi, SPA ve wellness center, Türk hamamı, Sauna, jakuzi ve buhar odası, yaklaşık olarak 8 bin metrekare peyzaj alanı, Vadi ‘ye bitişik konumu, Ankara'nın en değerli noktası Çankaya Oran'da, bir yaşam alanından çok daha fazlasını sunuyor. Paylaşılan detaylara göre, Ege konseptiyle sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon tarzı sunan, ödüllü örnek konutlarıyla Ege Vadisi, Panora AVM'ye yürüme mesafesindeyken, Atakule, GOP, Tunalı Hilmi Caddesi, Kızılay, Konya ve Eskişehir Yollarına çok kısa mesafede yer alıyor.


Geri Dön