26 / 07 / 2024

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Marinanın lüks yaşamı başkentte

Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projeleri arasında yer alan Marina Ankara, göleti, kumsalı çocuklar için su kaydırağı ile sakinlerine kentin içinde lüks bir marina yaşamı sunuyor. Kentin en değerli lokasyonları arasında yer alan Oran’da yer alan ve Eymir gölü manzarasıyla huzurun adresi olan Marina Ankara'da 81 metrekareden 290 metrekareye; 1.5 oda 1 salon Bahçe katından 4,5 oda 1 salona kadar farklı yaşam seçenekleri sunuluyor.

Sinpaş tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Altınoran’da yaşam çok farklı

Ülkemizde gayrimenkul sektörünün en büyük temalı yaşam projesi olan Altınoran, Ankara’nın konut anlayışını değiştirirken kalitesi ve sosyal alanlarıyla ilklerin projesi olarak ön plana çıkıyor. Sinpaş’ın yarım asırlık tecrübesiyle inşa edilen Altınoran projesi, yalnızca site sakinlerine değil sosyal donatılarıyla tüm başkentlilere hizmet veriyor. Verilen detaylara göre, Sinpaş Altınoran projesinin sakinleri bir taraftan Altınoran Çarşı’da alışverişlerini yaparken, dilerlerse 4 kilometrelik parkurunda bisiklete binip, koşu ve yürüyüş de yapabiliyor. Vadi manzarasına karşı yüzme imkânı sunan spor tesisiyle düzenli spor yapabilen site sakinleri yıl boyu site meydanında yapılacak etkinliklerle sosyal hayatın da merkezinde olacak.

Sinpaş Kızılbük projesi için 'ÇED olumlu' kararı verildi!

Sinpaş Koru Aura'da 3+1 daireler 72 ay vade ve 27 bin 500 TL taksitle!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Faiz de peşinat da yok! 


Geri Dön