14 / 05 / 2024

Sinpaş tatil kampanyası

Sinpaş tatil kampanyası

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına ilk ve son kez 2 bin 500 TL yatacak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük kamusal bankalarından Ziraat Bankası, şimdi de tatil kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürdü. Ziraat Bankası, TatilBudur ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine tamı tamına 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Monster Notebook’ta Abra A7'ye özel 1000 TL indirim! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ara tatil kampanyasına ek olarak Monster Notebook'un seçili Abra modellerine özel 1000 TL'lik indirim fırsatı resmen başladı. İşte bütün ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası!

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Finans Şehir Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

İlk etap teslimleri Aralık 2018, ikinci etap teslimleri ise Kasım 2019 tarihinde yapılması hedeflenen Finans Şehir'de stüdyo'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

Gökorman Sinpaş güncel ödeme kampanyası!

Gökorman Sinpaş güncel ödeme kampanyası kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Gökorman projesi 11 bin 200 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Sinpaş Aqua City Denizli'de vade farksız 80 ay taksit kampanyası!

Sinpaş Aqua City Denizli'de vade farksız 80 ay taksit kampanyası devam ediyor. Teslimlerin başladığı Aqua City Denizli'de fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Sinpaş tatil kampanyası Haberi

Sinpaş tatil kampanyası

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.


30 Eylül'e kadar geçerli


Sinpaş GYO, Royal Caribbean International Cruise ile Miami ve Bahamalar’ı hediye ettiği tatil fırsatı, 30 Eylül’e kadar evini seçenleri kapsayacak.


Royal Caribbean International ve Sinpaş GYO işbirliği ile planlanan gezi kampanyası kapsamında; 30 Eylül’e kadar evini seçen herkes önümüzdeki bir yıl boyunca seçeceği zaman diliminde düzenlenen Miami ve Bahamalar gezisinden...