25 / 07 / 2024

sinpaş yapı konut projeleri 2017

sinpaş yapı konut projeleri 2017

Sinpaş 12 projesi ile tarihi 240 ay vadeli konut satışı kampanyasına katılıyor. Sinpaş, 1 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak 240 aya varan vadeli kampanyanın yanı sıra birbirinden farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Başakşehir'de 149.9 milyon TL'ye şube açtı! 

Sinpaş GYO Satış Müdürü Mehmet Doğan, Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi'ni açtı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi bugün Başakşehir'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metni KAP'ta yayınlandı...

Metal Yapı Konut 5 yılda 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Önümüzdeki 5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoğu ile 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu. 

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

sinpaş yapı konut projeleri 2017 Haberi

sinpaş yapı konut projeleri 2017

Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş 12 projesi ile tarihi ‘240 ay vadeli konut satışı’ kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, Liva, Köyceğiz, İncek Dünyası, Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri ile yer alıyor. Sinpaş, 1 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak 240 aya varan vadeli kampanyanın yanı sıra ev sahibi olmak isteyenlere birbirinden farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyor.


GYODER VE KONUTDER’in konut satın alımını kolaylaştırmak hedefiyle 1 Şubat 2017 tarihi itibarıyla başlattığı ve 31 Mart 2017 tarihine kadar sürecek ‘20 yıl vadeli konut kredili’ konut sahibi olma kampanyasına Sinpaş da katıldı. Türkiye’de ilk kez özel sektörün 240 aya varan vadelerle konut satışı yapacağı...