09 / 05 / 2024

sinpaş yurtdışı projeler

sinpaş yurtdışı projeler

Sinpaş, 40 yıl önce yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile sektöre adım attı. Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, "Bu birikimi sınırlarımızın ötesinde değerlendireceğiz" diyor.

Sinpaş GYO'dan 7 yeni proje geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2022 yılında 7 yeni projenin satışlarına başlayacak.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

Sinpaş’tan 2018’de yeni projeler geliyor!

Sinpaş, bugün Doha Exhibition and Convention Center’da açılan Expo Turkey by Qatar 2018 fuarına 3 yeni projesiyle katıldı.. 

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1,9 milyon TL'den başlıyor!

Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirmeye devam ediyor. Aralık 2019 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1,9 milyon TL'den başlıyor

Sinpaş Yapı’dan iş dünyasına yeni yatırım!

Sinpaş Yapı ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirilmeye devam ediyor. Firma İş Modern markası ile yatırımcılarına yüzde 50 kazandırdı

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Sinpaş GYO'dan 5 yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO 5 yeni projeye hazırlanıyor. Projeler İstanbul, Ankara, Muğla ve Bursa'da inşa edilecek.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

Vehbi Orakçı: Kuveyt ve Umman'da projeler geliştiriyoruz!

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip olan Marmara Yapı, yurtiçi ve yurtdışında projeler geliştiriyor. Vehbi Orakçı, yurtiçinde Bağcılar'dan Çatalca'ya farklı bölgelerde 100'ün üzerinde projede 2 bini aşkın konut ürettiklerini söylüyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

sinpaş yurtdışı projeler Haberi

sinpaş yurtdışı projeler

Sinpaş, yıllar içinde yenilikçi yaklaşımlar ve sektöre getirdiği ilklerle bir deve dönüştü. Şirket bugün konut sektöründe üretim, satış ve ciroda lider konumda. Gerek yapı grubu gerek sanayi ve finansta 40 yıllık bir deneyim, beceri ve marka değeri biriktirdiklerini belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, "Bu birikimi sınırlarımızın ötesinde değerlendireceğiz" diyor. 


Sinpaş, 40 yıl önce yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile sektöre adım attı. Satış ve pazarlamayı işinin merkezine koydu. Sahillerde yaptığı evleri Ankara ve İstanbul gibi metropollerde sattı. 

Yenilikçi yaklaşımlarla ilk uzun vadeli konut satışı, ilk peşinatsız konut satışı da sektörde Sinpaş'la başladı. Yurtdışında yaşayanlara ve yabancıya, Türkiye'de konutu finansman olarak kullanabileceklerine ikna eden ve bu bağlamda konut satışını ilk gerçekleştirenin de Sinpaş olduğunu belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik,...