03 / 05 / 2024

sinpaşın tmsf den aldığı arazi

sinpaşın tmsf den aldığı arazi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun ihaleyle satışa çıkardığı Ataşehir arazisinin ihalesini kazanmıştı. Sinpaş GYO arzinin ödemeleri için TMSF'den ek süre talep etti...

Satıştan kalkan iPhone 11'i uygun fiyatlarla aldın aldın! A101'den yürek hoplatan kampanya, sakın kaçırmayın!

A101, müşterilerine heyecan verici bir fırsat sunuyor. Perakende devi A101'den iPhone 11'i uygun fiyatlarla satın alma imkanı! İşte ayrıntılar...

Anne babalara adeta Şubat 2023 müjdesi geldi! Tek tek yatırılan bu çocuk paralarını PTT'den hemen alın!

Anne babalara adeta Şubat 2023 müjdesi geldi... Tek tek yatırılan bu çocuk paralarını PTT'den hemen alın...

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Aile destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır?

Aile Destek parasına dair vatandaşlar bazı konuların aydınlatılmasını istiyor. Bunun için de Aile Destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır? şeklinde sorular soruyorlar. İşte detaylar!

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

Sakın kaçırmayın! A101'den 1999 liraya akıllı telefon! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101'den uygun fiyatlı akıllı telefon satın almak mümkün, hem de yam 1999 liraya! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

TMSF'den Yaşamevim ödemelerine yönelik açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş hakim ortağı ile sürdürülen borcu için yapılandırma görüşmelerin son aşamaya gelindiğini açıklayarak mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemleri yapılacağını bildirdi. 

Yabancıların Türkiye'den konut alımına düzenleme!

Yabancıların 2018'den beri gayrimenkul alma ile vatandaş olma yoluna yeni bir genelge ile sınır koyuldu. Buna göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü vatandaşlık için gayrimenkul edinimi konusunda 22 Mart 2021 tarihinde 2019/5 sayılı genelgesinde düzenlemeler hayata geçirdi.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

sinpaşın tmsf den aldığı arazi Haberi

sinpaşın tmsf den aldığı arazi


Sinpaş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


İstanbul İli Ataşehir ilçesi Atatürk Mah. Dereboyu Cd. 2-4 pafta 3379-2, 3380-1 3384-2, 3385-3, 3385-2, 3384-4, 3382-2, 3385-1, 3385-5 nolu parsellerde kayıtlı, toplam 44.530 m2 yüzölçüme sahip "Ataşehir Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" olarak adlandırılan ve 05.02.2013 tarihinde Şirketimiz ile Maslak Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.nin ortak olarak 80.000.000 USD ile en yüksek teklifi verdiği gayrimenkullere ilişkin ihalede, açık pazarlıkla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ile 90.000.000 USD nihai bedel ile anlaşıldığı ve ihalenin TMSF Kurulu tarafından onaylandığı daha önce KAP aracılığı ile kamuya duyurulmuştu. Sözkonusu ihaleye ve gayrimenkullere ilişkin idari süreçlerin tamamlanabilmesi amacıyla, yapılacak ödemeler  için TMSF'den 28.02.2014 tarihine kadar ek süre alınmıştır.