30 / 04 / 2024

Sinpaşla dolu dolu kırk yıl

Sinpaşla dolu dolu kırk yıl

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın “Türkiye için ev almanın tam zamanı” sloganıyla başlattığı ve yoğun ilgi gören 40. yıl kampanyasından faydalanmak için son fırsatı kaçırmayın.

Sinpaş 40. yılında herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş 40. yılında herkesi ev sahibi yapacak.

Sinpaş GYO’dan 40. yılında 2 milyar TL‘lik 4 bin konut!

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ı tanıttı. Seba Gacemer “40. yılımızda 2 milyar lira değerinde 4.000 konutu satışa sunuyoruz" dedi.

Peugeot'da yüzde 0 faizli kredi fırsatı!

Otomotiv devi Peugeot, yeni yıla cazip avantajlarla dolu ocak ayı kampanyasıyla giriş yaptı. İşte Peugeot'nun 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akasya AVM'de sır dolu satış!

Akiş GYO, Akasya AVM'de yer alan bir adet bağımsız bölümün 70 milyon 235 bin 280 TL+KDV bedelle satıldığını açıkladı. İşte o satışla ilgili detaylar...

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Borsada aksiyonlu gün mutlu bitti! Hangileri kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Borsa İstanbul’da bugün yine heyecan dolu bir gün yaşandı. Bugün BIST 100 endeksi, yüzde 5,11 değer kazanarak günü 4.970,71 puandan tamamlayarak günler sonra kazançla kapadı.

Konut sahibi olma hayallerini erteleyenler sevinçten dört köşe oldu! Geri ödemeler 15 yıla yayılacak!

Fiyat artışları nedeniyle konut sahibi olma hayallerini erteleyenlere umut dolu bir haber geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin konut sektörünü canlandırmaya dönük açıklaması dar gelirliyi sevince boğdu.

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Piyasaya bomba gibi düşen dolar iddiası! Ünlü ekonomist sır dolu şifreyi tek tek çözdü

Doların iki günde 17 lirayı aşarak sert bir şekilde yükselmesi vatandaşın "Piyasada neler oluyor" sorusunu sormasına neden oldu. Dolardaki artışla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme alan ekonomist İbrahim Kahveci bomba iddiayı dile getirdi. Erdoğan'ın açıklamasındaki şifreyi çözdü.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 4 yıl uzatıldı!

Sinpaş GYO'nun mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi ve bu amaçla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesine ilişkin tadil tasarısının kabul edilmesi kararı SPK'nın onayına sunuldu. 

Sinpaşla dolu dolu kırk yıl Haberi

Sinpaşla dolu dolu kırk yıl

Sinpaş’ın İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş’ın 40. yıl fırsatları ile ev sahibi olmak için son 2 gün!


Sinpaş’ın 40. yılına özel başlattığı kampanyası çok büyük bir ilgiyle karşılanırken, kampanya dahilinde avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak için son fırsatlar devam ediyor.


İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz 80 ay taksit ile ev sahibi olmak için sadece son iki gün!


% 20 Peşin 50 Ay Vade


Gayrimenkulde tecrübesi, uzmanlığı, özgün ve yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş, 40. yaşını kutlarken açıkladığı kampanyasında, “Hayalinizdeki eve,  % 20 peşin, kalan ödemeyi banka kredisiz, ara ödemesiz, vade farksız 50 ay vade ile sahip olun” diyor.


% 30...