22 / 05 / 2024

sinpaştan 6 milyarlık yatırım

sinpaştan 6 milyarlık yatırım

Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, 6 milyar liralık 10 projeyi vitrine koyduklarını söyledi. Çelik, " İstikrar sayesinde yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz " dedi...

Emlak Konut GYO, 27.3 milyarlık satışla rekor tazeleyecek!

Emlak Konut GYO 2021 yılını rekor bir yükselişle kapattı. Geçen seneyi 17.1 milyar lira değerinde 6 bin 28 adet ünitenin satışını yaparak tamamlayan şirket, 2022 yılında ise 1.4 milyarlık kâr hedefliyor.

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Emlak Konut'tan 13 milyarlık ihale rekoru!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, bu yul gerçekleştirdiği ihaleler ile büyük ilgi çekti. Emlak Konuy bu yıl içerisinde rekor denilebilecek 13 milyarlık ihale gerçekleştirdi.

Sinpaş GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Sinpaş GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO 6 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, 6 aylık sorumluluk beyanını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Kiler GYO 6 aylık sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 6 aylık finansal ilgilere ilişkin sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Doğuş GYO 6 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Doğuş GYO, Konsolide olmayan 6 aylık sorumluluk Beyanı'nı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı!

Emlak Konut çeşitli projelerdeki arsa ve ticari ünitelerini açık artırma ihalesiyle satışa çıkarıyor. "Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 240 aya varan vade yapılıyor ve büyük ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Cityscape Turkey'de 1 milyarlık satış yapıldı!

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık!

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Birinci etabında 160 adet konutun yer aldığı proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ümraniye Sinpaş Palace satılık!

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

sinpaştan 6 milyarlık yatırım Haberi

sinpaştan 6 milyarlık yatırım

Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, 6 milyar liralık 10 projeyi vitrine koyduklarını söyledi. Çelik, "İstikrar sayesinde yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.


Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Türkiye'nin son 10 yılda önemli gelişmelere imza attığını söyledi. Daha önce de bugünkü gibi gelişmeler yaşadıklarını belirten Çelik, "1980'de kurulduk, hemen arkasından Kıbrıs Harekatı oldu. 83'te banker krizi yaşandı. 90'da Saddam Kuveyt'e girdi. 24 Ocak kararlarını gördük. 94'te 5 Nisan kararlarını yaşadık. 2001 Krizi'nde 57 milyar dolar kül oldu. 40 yıldır ayağımızda patenler bu zeminde ilerliyoruz" dedi. İstikrarın devam etmesi halinde bugünkü olayların kolaylıkla geride kalacağına değinen Çelik, sözlerine şöyle devam etti: "Bundan önceki dönemlerde gelecek yıl seçim olsa önceden gardımızı alırdık. Ancak bugün ekonomi güçlü bir pozisyonda bulunuyor. Dolayısıyla olaylar farklı...